søndag, 28 april 2019 11:57

Fønix med øltelt på torget i mai

Skrevet av
Fønix med øltelt på torget i mai Illustrasjonsfoto: Werner Heiber/Pixabay

Glatved AS vil feire både 1. og 17.mai. Men luksusen innendørs på Fønix må publikum vente på. Nå blir det et mer folkelig øltelt.

Glatved AS er leietaker hos Lloyds Invest AS i Storgata 2 i Hønefoss. Lloyds Invest AS eies av Per og Lars Aasen gjennom Sameiet Storgata 1.

Fra før av har Glatved AS skjenke- og serververingstillatelse for et uteareal på 62 m2 som strekker seg langs forsiden av bygget mot Søndre torg og fram til kontorinngangen mot Storgata. Dette går maksimum 2,10 meter ut fra veggen.

Hos Mattilsynet har tilsynsobjektet navnet Fønix. Det er derfor vi har brukt dette navnet på restauranthuset.

Gamle Narums

I forbindelse med 1. og 17. mai vil Fønix åpne sin uteservering. Men de ønsker å utvide dette med et øltelt der hvor uteserveringen til Narum var tidligere. Da må det søkes om skjenke- og serveringsbevilling også for dette arealet.

Toalettene de skal benytte, ligger tre trapper opp i kontorenes trappeoppgang i Storgata 2.

Den 16. mai åpner serveringen kl 16.00. Foruten øl blir det servering av pølser og fingermat, is, brus og nøtter. Så blir det åpent 17.mai.

- 17.mai-komitéen stiller seg positive til ølteltet dersom det ikke blir servert alkohol i perioden for barnetoget. Videre at telt etc. ikke hindrer barnetoget eller strømmen av folk mens toget går. Det skal heller ikke spilles musikk under barnetogets passering, under konserten på torvet eller når russen avslutter sitt tog på torvet, heter det i et vedtak i komitéen.

Sist redigert søndag, 28 april 2019 13:25