Oppdatert 21.10.2017

Satser på Eggemoen

Ni år etter at selskapet ble etablert, ble Prox Dynamics solgt for 132 millioner dollar til amerikanske FLIR Systems i november i fjor. Kjøperen er verdens største produsent av termiske kameraer og tilhørende komponenter og overtok den norske droneprodusenten som ledd i en ny satsing innenfor flygende sensorer.

Merket under

Challengeløpet Stifinner’n

Asker og Bærum motorsportsklubb sto som arrangør for Challengeløpet Stifinner’n. Nyåpnede kafe Madeleine på Vik i Hole utgjorde start og mål for et tyvetalls ekvipasjer som gjennomførte konkurransen.

Panteren viser muskler

Ringerike Panthers topper tabellen etter lørdagens møte med Hasle-Løren. Og det med 2 færre matcher spilt enn de neste 4 plassene.

Væringer i Østerled

Halvdan Svartes Guttekor fra Jevnaker, med sin dirigent Lidia Ivanova Myhre, dro en hel uke i september til dirigentens hjemland Bulgaria. Ikke for å plyndre og herje i vikingers ånd, men for å synge norske, irske og russiske sanger.

Norwegian til topps i internasjonal kåring

Dommerpanelets begrunnelse var Norwegians innovative og fremtidsrettede lavprisstrategi, internasjonale ekspansjon og «banebrytende» innføring av den nye flytypen Boeing 737 MAX som muliggjør interkontinentale reiser med mindre fly til enda lavere priser.

Twitter blir lengre

Noe av sjarmen med Twitter har for mange vært at en tweet ikke kan være lengre enn 140 tegn. Nå annonserer firmaet at de skal eksperimentere med å doble antall tillatte tegn til 280. Foreløpig gjelder det bare «noen få utvalgte» Twitter-kontoer. Noe av årsaken til eksperimentet skal være at mange irriterer seg over det begrensede formatet og finner på «work arounds» som å avbilde en lengre tekst som de da tvitrer.

Abbonér på denne nyhetsmatingen