Oppdatert 23.03.2018

Tronrud Eiendom AS i vekst

Selv om omsetningen gikk ned fra 367 mill i 2016 til 350 mill i 2017, har selskapet blitt driftet bedre og har derfor et vesentlig større overskudd i 2017 enn i 2016.

Utøykaia-naboer nektes innsyn

Beboere i området rundt krever å få innsyn i begrunnelsen for valget av Utøykaia som sted for det nasjonale minnesmerket etter 22. juli. Men det får de ikke.

Bonsai – barnebok om døden

Nå kommer en ny barnebok om døden. Hvordan opplever barn å miste nære familiemedlemmer? Hva skjer underveis mot et dødsfall, og etterpå? «Bonsai» er en liten bok om døden.Om hvordan det oppleves å miste noen i familien, og alle små og store og rare tanker som kan komme underveis.

Vi er hekta på smarttelefoner

En undersøkelse bestilt av Motorola bekrefter det mange allerede har følt på – smarttelefonene overtar stadig mer av livene våre på bekostning av fysisk interaksjon med andre.

I dag lanseres Landbruk24

I dag lanseres nettstedet Landbruk24. Nettstedet skal inneholde nyheter og markedsinformasjon for aktive bønder. Her skal bonden kunne holde seg oppdatert om det viktigste som skjer i næringa.

Fem kandidater til å bli biskop i Tunsberg

Tunsberg bispedømmeråd har i møte 12. mars nominert fem kandidater til ny biskop i Tunsberg. - De nominerte har ulike styrker, men alle besitter den kompetansen vi søker og vil på ulike måter kunne fylle den utfordrende rollen som biskop, sier lederen i Tunsberg bispedømmeråd, Lill Tone Grahl-Jacobsen.

Abbonér på denne nyhetsmatingen