Oppdatert 18.08.2017

Lokal sykepleier på ville veier

Ringerike tingrett dømte nylig en sykepleier fra Hønefoss til 16 dagers betinget fengsel med en prøvetid på to år. I tillegg til en bot på 45.000 kroner, mistet hun også retten til å kjøre bil i 12 måneder.

13 drept i Barcelona

13 mennesker ble drept og 50 såret i terrorangrepet i Barcelona, bekrefter myndighetene i Catalonia.
blinker Saken oppdateres fortløpende ->

Ikke noe for kara?

Den nye butikken i KUBEN er nok mest for damer. På bildet ser vi mannen forsvinne ut av butikken, mens det er en lang kø med jenter ved kassa.

Air Berlin er konkurs

Tysklands nest største og Europas sjette største flyselskap, Air Berlin, er konkurs. Det ble klart tirsdag, etter at hovedeieren Etihad nektet å bidra med nye midler til å opprettholde driften.

Norske Skog opp 90 prosent

Norske Skog-aksjen ble nesten dobbelt så mye verdt i løpet av noen hektiske børstimer tirsdag. Men hovedindeksen falt 0,71 prosent til 730,54 poeng.

Kr 500 pr time for renhold?

Vi vil ikke betale riktig pris for håndverker- og renholdstjenester. Det viser en undersøkelse gjennomført av YouGov i forbindelse med lanseringen av boken «Det mørke arbeidslivet».

Campingkaos i Vik

I området omkring Vik hersker det lett kaos i sommersesongen. Turistene leter etter en campingplass som ikke finnes.

Ronaldo så rødt da Real slo Barcelona

Ronaldo ble byttet inn, scoret og utvist i løpet av 25 minutter i 3–1 seieren borte mot Barcelona, i den første av to kamper i den spanske supercupen søndag.

  • Publisert i Sport
  • Skrevet av

Krepsefisket i gang

Tidlig fredag morgen tok Erik Reium båten sin og la ut sammen med datteren Karoline og barnebarnet Mikkel for å se etter krepseteinene.

LO-topp i luksusleilighet

I januar kjøpte LO-fagforbundet Postkom en leilighet på Sørenga til 10,4 millioner kroner. Her bor nå forbundets leder Odd Christian Øverland.

UP tar nesten dobbelt så mange

I sommer har Utrykningspolitiet stanset 428 førere som har kjørt i ruspåvirket tilstand. Det er 80 prosent flere enn for tre år siden.

Mer hygge i hjemmet

Fra 15. august blir 19 reptilarter lovlige hobbydyr i Norge. Mattilsynet mener endringen vil bidra til bedre dyrevelferd for de mange reptilene som allerede befinner seg ulovlig i norske hjem. Samtidig er det mye å tenke på for de som vurderer å anskaffe et reptil.
Abbonér på denne nyhetsmatingen