Oppdatert 28.06.2017

Ingeniørkompetanse for fremtiden

(Leserinnlegg) Arbeidskraften er Norges viktigste ressurs. Som med alle andre ressurser er det svært viktig hvordan vi forvalter våre verdier. Norge står i dag og tiden framover overfor store omstillinger. Både fordi vi ikke kan forvente like stor avkastning fra oljeutvinning som i de siste tjue årene, men også fordi samfunns- og arbeidsliv i stadig sterkere grad vil bli forandret på grunn av digitalisering.

"Wannabe"-arbeidstilsyn?

Like sikkert som at jordbærene er modne, kommer LOs sommerpatrulje krypende fram for å "passe på" at ungdom ikke utnyttes av de "grusomme" bedriftene.

Drep ugresset uten gift!

Anleggsgartnerne roper varsku. Vil erstatte gift med vann. Så enkelt kan det altså gjøres i stedet for å betale i dyre dommer for kjemikalier som også forgifter nærmiljøet. Her kan du lese hvordan.

Amedia kvitter seg med karriere.no

Amedia, hvor Ringerikes Blad er tilsluttet, fortsetter å rendyrke sin satsning på lokalaviser, og selger derfor rekrutteringsløsningen og jobbportalen Karriere.no tilbake til gründerne som startet selskapet i sin tid.

Retthella-dagen 2017

Lørdag var det tradisjonell Retthella-dag i regi av Hole historielag. I år var det Frithjof Rustaden som holdt foredrag med tema: "Et plagg her og et plagg der, en sosialhistorisk tankereise".

Chicken vielse

Camilla og Tim møttes første gang på et chicken-race og nå, når de noen år senere bestemte seg for å gifte seg, var det et naturlig valg at det skulle skje på selve chickenrace-dagen. Verdenspremiere for et OCR-bryllup!

Chicken Race 2017

Chicken Race er betegnelsen på et ungdomsfenomen som oppsto i USA på 50-tallet. Chicken Race var i utgangspunktet en utfordring der to biler eller motorsykler i stor fart kjører rett mot hverandre, evnt mot et stup og den som svinger unna først er en chicken.

Automatisk bøtlegging

Neida, det er ingen aprilspøk. Avinor tar overvåkningen av sivile til et nytt nivå når de fra 30.juni tar tiden på deg foran avgangshallen på Gardermoen.

Endelig avgjørelse om minnestedet

Regjeringen har besluttet at det nasjonale minnestedet i Hole kommune etter terrorangrepet 22. juli 2011 skal etableres ved Utøyakaia. – Utøyakaia var et av de sentrale stedene den tragiske dagen for snart seks år siden, og mange har sterke minner fra kaia, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner. Dette betyr at det ikke etableres et minnested på Sørbråten.

Thaimat ved Mega

Nans Thaimat har åpnet takeaway utenfor Mega i øvre Hønengaten. Åpen hverdager fra 12 til 20 og søndag fra 14 til 20. Stengt mandager.

Furua på Vikstunet

Treet var et fantastisk fint klatreobjekt for barna, men var så stort at det tok nesten all sol og utsikt fra terrassene til de gamle på Vikstunet.

Farvel Nordea

Til tross for at de har forsøkt å snike seg ubemerket ut av Hønefoss, er det nå definivt slutt på Nordea i Hønefoss.

Abbonér på denne nyhetsmatingen