torsdag, 02 juli 2020 11:35

Småbåthavn på Hvalsmoen?

Skrevet av

Av og til er det en stor fordel å være fra Hønefoss. I dette tilfellet kanskje spesielt fordelaktig å være kjent i den nordlige enden av byen. "Småbåthavn på Hvalsmoen" ser ut til å ha gått helt ukritisk under radaren hos både sogninger og hadelendinger.

torsdag, 02 juli 2020 09:39

Enda et Minde-selskap har byttet navn

Skrevet av

Denne gangen er det Cold Clean Ocean AS som har byttet navn til Storegaten 1 og 2 AS.

torsdag, 02 juli 2020 08:43

Tryg fortviler over savnede livbøyer

Skrevet av

Flere titalls livbøyer fra forsikringsselskapet Tryg har den siste tiden forsvunnet fra badesteder, havner og vann landet rundt. Nå ber de publikum om hjelp.

Annethvert solbær i Norge kommer fra Røyse ved Tyrifjorden. Så helt på sin plass at solbærsaften fra Røyse Bærpresseri nå blir hedret med kvalitetsmerket Spesialitet!

onsdag, 01 juli 2020 23:23

Spesialenheten henlegger Jaren-saken

Skrevet av

Spesialenheten for politisaker har henlagt saken mot politibetjentene som skjøt og drepte en 66 år gammel mann på Jaren i fjor.

onsdag, 01 juli 2020 10:56

Storhamar og Ringerike Panthers samarbeider

Skrevet av

Storhamar IL Ishockey Elite og Ringerike Panthers har inngått avtale som gjør klubbene til samarbeidslag.

Ringerike kommune har søkt om støtte til klimatiltak i bygging av nye Hov ungdomsskole. Kommunen har fått støtte til tidlig kartlegging av mulige klimatiltak i bygget fra Klimasats, rapporteringsfristen for dette er 1.8.2020.

tirsdag, 30 juni 2020 12:32

Nå blir det påbudt å bruke sikkerhetsbelte i traktor

Skrevet av

Fra og med onsdag 1.juli er det påbudt å bruke sikkerhetsbelte når man kjører traktor. Arbeidstilsynet varsler kontroller.

mandag, 29 juni 2020 12:54

Sokna: Kjørte over barnebarn med rullestol

Skrevet av

Ved 12-tiden mandag rykket nødetatene ut til Sokna hvor et barn på 5 år hadde blitt overkjørt av en elektrisk rullestol.

mandag, 29 juni 2020 10:43

Endelig skjedde det noe

Skrevet av

Etter flere år med en tidligere leietakers arbeid i lokalene, har gårdeierne endelig lykkes med å få inn en seriøs leietaker.

Den nye og oppdaterte Ford Focus EcoBoost hybrid har både langt lavere drivstofforbruk, et helt nytt heldigitalt instrumentpanel og er «online» hele tiden.

søndag, 28 juni 2020 12:40

Byrådsleder i Oslo truer med ny skjenkestopp

Skrevet av

Byrådsleder Raymond Johansen ber oslofolk skjerpe seg etter en helg med mye festbråk og lite avstand. Åpningstider for utelivsbransjen kan bli strammet inn.

Bjarne Minde er i full gang i Hamar. Hans selskap Pedersen & Pedersen AS har byttet navn til Brugata 50 og 56 AS.

torsdag, 25 juni 2020 21:01

Far ville redde sønn fra drukning – druknet selv

Skrevet av

Mannen i 30-årene som omkom i en drukningsulykke i Hønefoss onsdag, forsøkte å redde sin ti år gamle sønn fra å drukne. Ingen av dem kunne svømme.

Kollektivtransporten hadde 39,4 millioner færre passasjerer i årets første kvartal i forhold til samme kvartal i fjor.

torsdag, 25 juni 2020 12:18

Enklere å drive forening

Skrevet av

Det er anslagsvis over 100 000 foreninger og lag i Norge. Dette utgjør rundt 9,2 millioner medlemskap i blant annet idrettsforeninger, kulturforeninger og foreninger som driver med frivillig arbeid.

onsdag, 24 juni 2020 17:48

Mann omkom etter drukningsulykke i Hønefoss

Skrevet av

En mann i 30-årene omkom etter en drukningsulykke i Storelva i Hønefoss , opplyser politiet.

tirsdag, 23 juni 2020 16:03

En liten omkjøringsvei

Skrevet av

I forbindelse med gatearbeider i den øvre delen av Hønengata, vil det bli anlagt en provisorisk omkjøringsvei.

Hundrevis av tyske politibetjenter skal håndheve strenge koronatiltak i Gütersloh-distriktet, som nå stenger ned som følge av et stort utbrudd i et slakteri.

Narko- og korrupsjonsdommen mot Eirik Jensen er så alvorlig at det vil kunne svekke tilliten til rettsvesenet dersom han får gå fri nå, mener lagmannsretten.

En eventuell løslatelse av narko- og korrupsjonsdømte Eirik Jensen (62) skjer tidligst tirsdag. Begge partene har nå levert sine støtteskriv til lagmannsretten.

Regjeringen mener private kan utføre oppgaver politiet gjør nå, så norsk politi får frigitt mer tid til operativt arbeid. Politiets Fellesforbund er skeptiske.

lørdag, 20 juni 2020 22:51

Fange på Ullersmo ville ikke løslates

Skrevet av

Ullersmo fengsel på Romerike måtte tilkalle politiet i 11.30-tiden lørdag for å bistå med å fjerne en mann som nektet å la seg løslate fra fengselet.

Nå er Bjarne Minde dømt i Ringerike tingrett til å betale over 4 millioner på grunn av en selvskylnerkausjon i selskapet 4 Like AS.

fredag, 19 juni 2020 11:35

Nytt svindelforsøk - ikke svar!

Skrevet av

I dag mottok vi en epost som så riktig så ekte og hyggelig ut: Vi skulle få penger fra Skatteetaten!

Men hvordan er det med det som er for godt til å være sant? Ved å holde musepekeren forsiktig over linken UTEN å klikke, får du se en nettadresse som i alle fall ikke er til Skatteetaten. Her er svindlere ute etter å tømme bankkontoen din. Og fyller du ut det de ber om, skal jeg love deg at du blir blakk i en fei!

NB! Vi har klikket videre med verktøy som ikke viser vår egen identitet eller hvilken datamaskin /IP-adresse vi selv har, så ikke gjør dette selv.

skatteetaten2

Du kommer først til denne siden hvor du blir bedt om å klikke deg videre. Når vi tar opp denne saken, er det fordi den er relativt profft lagd og derfor bør advares mot. Du ender opp på linken som vist i bildet under. Fyller du ut denne, blir kontoen din fort tømt!

skatteetaten3

fredag, 19 juni 2020 08:56

Ekspolitimann Eirik Jensen dømt til 21 års fengsel

Skrevet av

Den tidligere politimannen Eirik Jensen (62) er i Borgarting lagmannsrett dømt til 21 års fengsel for grov korrupsjon og medvirkning til innførsel av hasj.

torsdag, 18 juni 2020 13:10

Pass på hunden i varmen

Skrevet av

Ikke alle hunder tåler varmen like godt. Lyse hunder med kort pels tåler varme bedre enn mørke hunder med lang pels. Så lenge hunden har valgmuligheter velger den selv om den vil ligge i sola eller i skyggen.

En far og hans sønn er tiltalt for drapsforsøk for å ha stukket en mann med kniv i Bærum. Bakgrunnen skal ha vært uenighet om datterens giftermål.

Side 1 av 91