Oppdatert 25.02.2017

Drap i Ringerike fengsel

I en pressemelding lørdag kveld skriver politiet i nordre Buskerud at de lørdag klokken 13.14 mottok en melding om at en innsatt i Ringerike fengsel var blitt angrepet av en annen innsatt.

Nidaros og Comet til kvalik

Ringerikes jobb var ferdig gjort etter at de - ikke som noen stor overraskelse - også slo Moss på lørdag. Men spenningen levde utrolig lenge på grunn av andre matcher som ikke gikk helt "etter boka" fra start.

Slik blir det

Byggingen på Brutorget går jevnt fremover og bygget mot Fossveien begynner å få sin endelige form. Råbygget er ferdig og tømrerarbeidene er startet.

Da rundet vi 30.000

1. januar i år rundet Ringerike kommune 30.000 innbyggere. Vi var nærmere bestemt nøyaktig 30.034 mennesker ved årets inngang. Men Jevnaker vokser mest.

2-sifret i Moss

Ringerike Panthers slo Moss hele 10-0 i en hockeymatch onsdag. Sesongens siste match blir i Schjonshallen lørdag klokka 16.00. Gratis adgang.

Meråpent bibliotek i Hønefoss

Det meråpne bibliotek er en bibliotekløsning som gir deg tilgang til selvbetjent bibliotek utenom den betjente åpningstiden. Fra og med 22. februar har du denne muligheten også i Hønefoss.

Utfor E16 ved Skaret

En personbil kjørte natt til onsdag utfor veien i nordgående kjørefelt på E16 mellom Sollihøgda og Sundvollen. Dette er ca 1 km syd for Skaret-tunellen.

Demas utvider

Demas AS, som har en produksjonsavdeling på Eggemoen, har nå overtatt produksjonen av skreddersydde industristikkontakter fra ABB.

Unna vei!

Her kommer Rakel Steffensen, 4 år, og du kan nesten ikke tro hvordan denne aketuren endte - se hele bildeserien her.

Flere regninger!

Skatteetaten sender i disse dager ut krav om årsavgift for 3,8 millioner kjøretøy på landsbasis. Det er krav for 70 000 flere kjøretøy enn i fjor. Avgiften utgjør om lag 9 milliarder kroner i inntekter til statskassen. For Buskerud utgjør dette ca. 550 millioner kroner.
- For at du ikke skal betale mer enn nødvendig er det viktig å betale kravet for 2017 innen forfallsdato 20. mars, sier Jan Lie, seniorrådgiver i Skatteetaten.

Peter Tandberg - 100 år

Det ligger et lett tåkelag over Hov. Gradestokken viser rundt null i den snøfattige men glatte vinterdagen. Det er i slutten av januar og jeg går langs husrekka til jeg finner navnskiltet jeg leter etter: Peter Tandberg.

Abbonér på denne nyhetsmatingen