Kunnskapsdepartementet gir 10 millioner kroner til landets studentsamskipnader. Pengene skal brukes til sosiale lavterskeltilbud for studenter.

Legemiddelselskapet Pfizer reduserer vaksineleveransene til Norge og Europa fra neste uke og en periode fremover, opplyser Folkehelseinstituttet (FHI).

Etter lang tids uenighet om når id skal feires, har over 80 moskeer i Norge nå blitt enige om å starte fasten ramadan og feire avslutningen id samtidig.

To beltegående borerigger settes inn i arbeidet med å undersøke grunnforholdene på Ask i Gjerdrum. Hvis områdene er trygge, kan evakuerte flytte hjem igjen.

fredag, 15 januar 2021 11:13

18 nye smittetilfeller i Drammen

I Drammen har 18 personer fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Kommunen er bekymret for økende smittetrend.

Redningsmannskaper jobber fortsatt for å finne kjæledyr i de evakuerte boligene etter skredet på Gjerdrum. 21 katter er så langt hentet ut i området.

torsdag, 14 januar 2021 14:36

Mutert virus på sykehjem i Drammen

Det er påvist et mutert virus på sykehjemmet på Fjell i Drammen. Sykehjemmet har vært et av de hardest rammede under koronapandemien.

Polaris Media ASA er tilkjent 100 millioner kroner i erstatning for tap som følge av feil ved advokatrådgivning, opplyser selskapet.

tirsdag, 12 januar 2021 15:24

Brann slukket i trailer på E16 i Hole

Ingen ble skadd da en trailer begynte å brenne på sørsiden av Skarettunnelen på E16 i Hole kommune tirsdag ettermiddag. Brannen ble raskt slukket.

tirsdag, 12 januar 2021 12:19

Sivilforsvaret tester "flyalarmen"

Sivilforsvaret vil teste de 1.250 tyfonene i landet onsdag 13. januar for å sjekke om de fungerer.

Side 1 av 97