Oppdatert 28.06.2017

Frank Tverran

URL-adresse:

Unødvendig utrykning

Tirsdag ble en hangglider observert i et tre ved Krokskogen. Nødetatene ble varslet, men noen person fant de ikke.

  • Publisert i Nyheter

"Wannabe"-arbeidstilsyn?

Like sikkert som at jordbærene er modne, kommer LOs sommerpatrulje krypende fram for å "passe på" at ungdom ikke utnyttes av de "grusomme" bedriftene.

  • Publisert i Nyheter

Drep ugresset uten gift!

Anleggsgartnerne roper varsku. Vil erstatte gift med vann. Så enkelt kan det altså gjøres i stedet for å betale i dyre dommer for kjemikalier som også forgifter nærmiljøet. Her kan du lese hvordan.

  • Publisert i Nyheter

Retthella-dagen 2017

Lørdag var det tradisjonell Retthella-dag i regi av Hole historielag. I år var det Frithjof Rustaden som holdt foredrag med tema: "Et plagg her og et plagg der, en sosialhistorisk tankereise".

  • Publisert i Nyheter

Chicken vielse

Camilla og Tim møttes første gang på et chicken-race og nå, når de noen år senere bestemte seg for å gifte seg, var det et naturlig valg at det skulle skje på selve chickenrace-dagen. Verdenspremiere for et OCR-bryllup!

Chicken Race 2017

Chicken Race er betegnelsen på et ungdomsfenomen som oppsto i USA på 50-tallet. Chicken Race var i utgangspunktet en utfordring der to biler eller motorsykler i stor fart kjører rett mot hverandre, evnt mot et stup og den som svinger unna først er en chicken.

  • Publisert i Nyheter

Urinalbyen Hønefoss

(Leder) Straks noen finner på et eller annet i Hønefoss, mener noen det skal bli hele byens profil. "Grillbyen" er nå plassert i denne rekken av idiotiske profileringsforslag.

  • Publisert i Leder

Automatisk bøtlegging

Neida, det er ingen aprilspøk. Avinor tar overvåkningen av sivile til et nytt nivå når de fra 30.juni tar tiden på deg foran avgangshallen på Gardermoen.

  • Publisert i Nyheter
Abbonér på denne nyhetsmatingen