Oppdatert 20.08.2018
Frank Tverran
URL-adresse:

Hole ute av ROBEK

Buskerud fylkeskommune var fornøyd med Hole kommunes regnskap for 2017. Så nå får de igjen styre egen økonomi helt fritt.

  • Publisert i Nyheter

Bedre neste år?

På grunn av konkurransen Ringerike Maraton, ble det sperret en del veier i distriktet. Og det er ikke alltid like greit.

  • Publisert i Nyheter

Talenter fra Ringerike SK imponerte tidligere verdensmester

Lørdag deltok  Sakarias Koller Løland, Andre Heggø, Natalie Midtsveen og Søren Wærenskjold fra Ringerike SK i Arctic Morgendagens Helter-rittet som gikk av stabelen i Hammerfest. Sistnevnte syklet inn til en gjev andreplass. Tidligere verdensmester Thor Hushovd er full av lovord om innsatsen til talentene og resten av regionslaget Vest.

  • Publisert i Sport

Storslått feiring for økologisk lokalmatprodusent

- For en bitteliten bedrift som oss er det stort å få tildelt Spesialitet-merket. Vi føler vi er på landslaget av lokalmatprodusenter. Men uten de som produserer råvaren og de som er med oss på laget, hadde vi ikke klart det, sa en stolt Kristoffer Evang fra Ask Gård da han mottok hedersbeviset Spesialitet.

  • Publisert i Nyheter

Pågrepet for vold mot kona

animated gif En holeværing ble torsdag kveld pågrepet av politiet for vold mot sin egen kone. Hun ble sjekket av ambulansepersonell, men hadde ingen alvorlige skader. Politiet opprettet sak.

Rasfare og andre farer

(Leder) Det har alltid vært store og små steiner i den bratte skrenten opp mot Mørkgonga. Skulle en litt stor stein rulle nedover, ropte vi et "pass opp for stein" til de som måtte komme bak.

  • Publisert i Leder
Abbonér på denne nyhetsmatingen