Oppdatert 23.03.2018
Frank Tverran
URL-adresse:

Tronrud Eiendom AS i vekst

Selv om omsetningen gikk ned fra 367 mill i 2016 til 350 mill i 2017, har selskapet blitt driftet bedre og har derfor et vesentlig større overskudd i 2017 enn i 2016.

  • Publisert i Nyheter

Ringerike Panthers i GET-ligaen

Det som var forventet å skulle bli en thriler med close race mellon Narvik Eagles og Ringerike Panthers, ble i stedet en folkefest av dimensjoner.

  • Publisert i Sport

20 tips til morsomme uteaktiviteter i påska

Er du lysten på roser i kinnene og frisk luft i lungene i påska? Det er nok av billige eller gratis ting å gjøre – uansett hvor du tilbringer høytiden, ifølge Norsk Friluftsliv.

  • Publisert i Nyheter

"Kirkeasyl" har ingen lovforankring

(Leder) Det finnes ingen lovhjemmel for "Kirkeasyl" i Norge. Allikevel har Hønefoss menighet latt en famile bo i kjelleren i den nye kirken.

  • Publisert i Leder

Ringerike favoritt hos spillselskapene

Før torsdagens opprykksfinale gir Nordicbet deg bare 1,83 ganger innsatsen hvis Ringerike vinner. Vinner Narvik, får du 2,9 ganger innsatsen.
Hos bwin sports får du 1,9 på Ringerike og 3 på Narvik. Men det er allikevel ikke veldig store marginer.

Bonsai – barnebok om døden

Nå kommer en ny barnebok om døden. Hvordan opplever barn å miste nære familiemedlemmer? Hva skjer underveis mot et dødsfall, og etterpå? «Bonsai» er en liten bok om døden.Om hvordan det oppleves å miste noen i familien, og alle små og store og rare tanker som kan komme underveis.

KrF har ikke tillit til Listhaug

(Leder) KrFs politiske halmstrå ser ut til å være jobben som løpegutt for Støre. KrFs landsstyre ber i realiteten statsministeren om å gjennomføre Jonas Gahrs Støres uspiselige forslag om å flytte en minister fra ett departement til et annet.

  • Publisert i Leder
Abbonér på denne nyhetsmatingen