Lesestoff

Lesestoff (17)

torsdag, 16 juli 2020 13:10

Lokal forfatter med historisk roman

Skrevet av

Jens E. Fjeld er bl.a. utdannet kjemiingeniør og legemiddelkonsulent. Han har bodd og arbeidet på Island, og leser og snakker språket. Jens har i alle år vært engasjert både i slektshistorie og lokalhistorie. Hans familienavn stammer fra urgården Fjeld (Fell), som sammen med gården Stein var de første gårdene i Hole som ble ryddet som gårdsbruk.

«Dronningen» heter den nye spenningsromanen fra en kvinne som har jobbet som lakei for de kongelige. Debutromanen tar oss med til rojale kretser – men er ikke en nøkkelroman.

Ingvar Ambjørnsens bøker om Elling er et fenomen i norsk bokverden. Nå melder Cappelen Damm at det lanseres en ny Ellingbok til høsten.

Med «Klangen av frihet» avslutter Toril Brekke trilogien som handler om oppvekst i Oslo på 1960-tallet.

Hva har en kanarifugl, den spanskesykedøde bestefaren til Donald Trump, et italiensk eurodance-gruppe, en by i California og sigarene til John F. Kennedy med hverandre å gjøre? Ingenting – og ganske mye, ifølge forfatteren av en ny bok.

torsdag, 07 mai 2020 08:26

Vigdis Hjorth utgir ny roman

Skrevet av

Cappelen Damm kan melde at Vigdis Hjorth vil lansere ny roman høsten 2020. Boken får tittelen Er mor død, og den vil være i salg fra 21. august.

Side 1 av 2