fredag, 04 august 2017 14:23

Her blir det restaurant

Skrevet av
Her blir det restaurant Foto: Frank Tverran

RingeriksAvisa har fått bekreftet gjennom en e-post fra Loomis at Bjarne Minde har stått som representant for det selskapet som leier lokalet etter Nordea i Storgata 2 i Hønefoss.

Det er fortsatt dårlig med penger i Mindes egne selskaper, men han har tidligere hatt forretninger sammen med Alf Ulven, mannen som eier Kristiania Eiendomsforvaltning AS.

Selskapet Minde & Minde AS har da også felles adresse med Kristiania Eiendomsforvaltning AS. Det var forøvrig dette selskapet som eide Cold Clean Ocean A/S, et selskap som skulle bygge svære greier i Båtsfjord i 2014. I følge havnesjefen i Båtsfjord, er dette anlegget pr. i dag ikke påbegynt.

Bjarne Minde jobber også med prosjektet "Byporten" på det tidligere Fordkvartalet, hvor det er planlagt et svært høyt tårnbygg. I håp om å få en noe mer edruelig bygning på stedet, tilbød Aage Thoresen seg å kjøpe hele tomten, men da skrudde eierne opp prisen til et uspiselig nivå.

De gamle Nordea-lokalene er nå renskrapet og fra pålitelige kilder har vi fått vite at det kan bli en restaurant med et svært lokalt navn, samt en sushibar på stedet. Navnet på den nye restauranten har vi bare hørt "i farten", så vi tør ikke gå ut med dette nå.

Minibanken til Nordea kommer ikke tilbake, da de i følge Minde ikke ønsket å betale leie for den.