fredag, 21 juni 2024 09:39

Så ble det (endelig) asfalt i Fossveien

Skrevet av
Asfaltarbeiderne ble satt på en kostbar pause mens styreleder og eier snakker med politikvinnen øverst til venstre. Nederst til høyre i bilde ser vi Per Johan Braathen som har satt  seg på trappa til Bjerke, mens Bjerke informerer politimannen om situasjonen. Asfaltarbeiderne ble satt på en kostbar pause mens styreleder og eier snakker med politikvinnen øverst til venstre. Nederst til høyre i bilde ser vi Per Johan Braathen som har satt seg på trappa til Bjerke, mens Bjerke informerer politimannen om situasjonen. Foto: Frank Tverran

Etter flere år med uenigheter og rettssaker med en prosesskåt nabo, kunne endelig Anders Bjerke asfaltere sin egen bakgård i Fossveien 1-3.

Men også denne dagen møtte den stridslystne familien Braathen opp for å være helt sikre på at asfaltleggerne ikke snøt Braathen Eiendom AS for noen centimetre.

Daglig leder og styreleder i Braathen Eiendom AS, Marianna Fic Braathen (63) møtte opp sammen med sønnen Per-Gulbrand Braathen. Sistnevnte er 100% eier av selskapet og styremedlem. For å toppe det hele, var eierens far og varamedlem i styret, Per Johan Braathen, plassert på en stol fra tidlig om morgenen for å overvåke det hele.

Asfaltleggerne oppdaget etter hvert at Braathen Eiendom sitt anleggsgjerde sto inne på den eiendommen de skulle asfaltere. De løfter da opp Braathens gjerde for så å flytte det inn på Braathens eiendom. Da begynte bråket.

Marianna Fic Braathen mente gjerdet til Braathen Eiendom AS måtte stå inne på eiendommen til Anders Bjerke. En slik absurd holdning ble selvfølgelig ikke akseptert, men den oppfatningen delte ikke Braathen, som ringte politiet.

Politiet kom og arbeidet stoppet inntil politiet hadde fått satt seg inn i saken. Deretter fortsatte arbeidet med å legge asfalt.

Det hører med til historien at politiet også måtte tilkalles etter at asfalten var lagt senere på dagen, men da var det asfaltleggerne som måtte be om assistanse.

Sist redigert fredag, 21 juni 2024 09:47

Beslektede artikler

Andre saker å lese

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Elbil i brann i Tanberglia

22-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Sent søndag kveld tok det fyr i en elbil i et garasjeanlegg i Tanberglia.

Les mer i RingeriksAvisa