tirsdag, 15 mars 2016 10:46

Susanne Sundfør til Oslo Spektrum

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Den pågående norgesturneen solgte ut på rekordfart, så til høsten er det duket for en spektakulær konsert med den triple Spellemannsvinneren. Det er bare å merke seg datoen: 17. september i Oslo Spektrum blir nemlig høstens eneste konsert med Susanne Sundfør i Norge.

"Jeg gleder meg veldig til å spille, og jeg har lyst å gjøre noe ekstra for anledningen og kommer til å ha med meg en større produksjon enn vanlig. Det kommer til å bli en stor fest for oss og forhåpentligvis for publikum også!" - Susanne Sundfør

Konserten i Oslo Spektrum markerer en avrunding av turneen til Ten Love Songs. Vårens turné er for lengst utsolgt, og til sommeren venter et knippe festivaler og utendørskonserter før det hele altså skal eskalere i hennes hittil største konsert.

2015 har vært full av milepæler, så det er slettes ikke tilfeldig at Sundfør nå tar steget opp i Oslos konsert-storstue. Utgivelsen av hennes femte studioalbum Ten Love Songs genererte rungende applaus fra både nasjonal og internasjonal musikkpresse - The Guardian ga albumet 5/5, og skrev at musikken bryter alle regler, samtidig som den rett og slett er forbløffende.

Susanne Sundfør spilte avslutningskonserten på fjorårets Øyafestival, og det ble en opplevelse de fremmøtte sent vil glemme. Aftenposten refererte til artistens evne til å målbinde de 10.000 tilskuerne, og kalte det en maktdemonstrasjon så intens at det rett og slett ble skrevet musikkhistorie der og da. Selvsagt med en sekser på terningen. Sundfør ble også nominert til to P3 Gull-priser og fire Spellemannspriser, og i sistnevnte stakk hun velfortjent avgårde med prisen for både Årets popsolist, Årets album og Årets produsent.

Vi ønsker hjertelig velkommen til det som kommer til å bli en fantastisk konsertopplevelse med en av våre aller største popstjerner. Oslo Spektrum, den 17 september!


Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa