Det brant søndag morgen i minst sju biler i Haugerudveien i Alna bydel i Oslo. Ifølge politiet var brannene påsatt. De søker etter flere gjerningspersoner.

lørdag, 04 april 2020 11:57

Mange utsetter boligsalg og -kjøp

Halvparten av dem som planla å kjøpe eller selge bolig, har utsatt dette på grunn av koronaepidemien, ifølge en ny spørreundersøkelse.

lørdag, 04 april 2020 09:27

Koronadødsfall ved Ringerike sykehus

Det har vært meldt to nye koronadødsfall i Viken fylke fredag kveld – ett i Lillestrøm kommune og ett på Ringerike sykehus.

Mange private tannleger vil gå konkurs dersom de ikke får dekket kostnader på lik linje med bedrifter som pålegges å stenge, mener Tannlegeforeningen.

Flere hemmelige lagre med nødproviant ligger klare til å bli brukt i tilfelle landet skulle rammes av en forsyningskrise.

torsdag, 02 april 2020 12:45

Norsk kleskjede viruskonkurs

Den norske kleskjeden Ricco Vero er konkurs som følge av koronaviruset.

torsdag, 02 april 2020 12:34

Astrid Nøklebye Heiberg er død

Psykiater og Høyre-politiker Astrid Nøklebye Heiberg er død. Hun ble 83 år gammel.

onsdag, 01 april 2020 12:15

Laveste strømpris på 27 år

Mildt vær med mye nedbør har fylt opp vannmagasinene og sørget for den laveste strømprisen i hovedstaden i mars måned siden 1993.

En dansk bibeloversettelse som går inn for å tilgjengeliggjøre innholdet for unge lesere, møter kritikk. Blant annet blir ordet «synd» oversatt til «lovbrudd».

En ny rapport fra Utdanningsdirektoratet viser at flere kommuner sliter med å gi oppfølging til sårbare barn mens barnehager og skoler er stengte.

Side 1 av 51