søndag, 27 september 2020 15:02

Bra fotball og hockey

Den siste helgen i september gikk bra for våre topplag i fotball og ishockey.

HBK slo Fart 4-1 borte og Ringerike Panthers slo Nidaros 8-3. Ringerike Panthers topper tabellen og jentene i HBK ligger på tredje plass i 1. divisjon.

søndag, 27 september 2020 14:46

Vidars slakterforretning oppløst

Etter flere år med tap i millionklassen, avviklet Arne Vidar slakterbutikken i Storgata i Hønefoss.
Avviklingen av selve selskapet skjedde ved at det 26.9.20 ble fusjonert inn i holdingselskapet Hundsem Invest AS.

søndag, 27 september 2020 14:26

Gikk løs på bil på Hvervenkastet

En mann i 30-årene ble tatt av politiet da han hadde gjort hærverk på en bil på Hvervenkastet tidlig søndag morgen. Han ble bortvist fra stedet og anmeldt for skadeverket.

lørdag, 26 september 2020 11:15

Kollisjon ved Garntangen

Fredag kveld, ved 19-tiden, skjedde det en trafikkulykke på E16 like ved Garntangen. Ett av kjøretøyene kom over i motgående kjørebane. Det skal ikke være alvorlige personskader. Det var tilsammen tre personer i de to bilene. Den ene av førerne ble tatt med i ambulansen for en sjekk på legevakta. Politiet oppretter sak.

lørdag, 26 september 2020 11:11

Kjørte på elg

Fredag kveld kjørte en bil på en elg like ved Skaret på E16. Elgen ble hardt skadet og måtte avlives av viltnemnda. I bilen var det to voksne og to barn. Ingen alvorlig personskade, men alle ble kjørt til legevakta for en sjekk.

lørdag, 26 september 2020 11:07

Brann i Jevnaker

Natt til lørdag tok det fyr i en enebolig i Åkerveien i Jevnaker. En person ble kjørt til Ringerike sykehus etter å ha innhalert røyk. Brannen ble slukket og brannmannskapene holdt på med etterslukking ut i morgentimene lørdag.

Martin Svedman debuterte i 2019 med diktsamlingen "Når jeg drikker". En debut som fikk svært mye oppmerksomhet og gode kritikker og prisutdeler Lars Saabye Christensen omtaler boken som "en bragd".

fredag, 25 september 2020 15:11

Derfor får strømbransjen flest klager

Thommy Stenvik, daglig leder i Stenvik Power Group, er opptatt av fornøyde kunder. – Det kan være krevende i vår bransje, men det betyr ikke at vi skal slutte å prøve, uttaler Stenvik til Ehandels lesere.

Terje Dahlen har sagt opp sin stilling som assisterende rådmann i Ringerike kommune. Dahlen begynner som daglig leder i Ringerike Næringsforening fra nyttår. Dette i følge hjemmesiden til Ringerike kommune.

torsdag, 24 september 2020 07:58

Arve Nordskog med nytt firma

Det nye firmaets navn er Ereditare Holding AS. Adressen er i Wahlstrømsgate i Hønefoss. Formålet er å eie og drive fast eiendom, investeringer i andre selskaper, investeringer i aksjer og andre verdipapirer og det som derved er forbundet.
Arve Nordskog er selv styreleder og daglig leder. Med i styret er Anette Hvalsmarken.

Side 1 av 348