mandag, 14 mars 2016 19:08

Dolly Parton, Linda Ronstadt og Emmylou Harris slipper samlealbum!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Dolly Parton, Linda Ronstadt og Emmylou Harris er alle tre legender i musikkens historie. Sammen har de solgt over 200 millioner album på verdensbasis, og har turnert i flere tiår fremfor utallige fans verden over. At suksessen var stor da disse ikonene gikk sammen og satt i gang et samarbeid, var ingen overraskelse.

Trioen ga ut to album sammen;  Trio (1987) og Trio II (1999) og resultatet var oppsiktsvekkende! De to albumene ble til sammen solgt i over fem millioner eksemplarer – og ble belønnet med tre Grammy Awards.

Albumene har nylig blitt remastret, og den 9. september kommer samlealbumet The Complete Trio Collection som består av tre CD-disker fylt av klassikerne samt sjelden og uutgitt musikk. Produsentrollen har Harris selv hatt.

Selv om det tok lang tid fra Parton, Ronstadt og Harris begynte å spille inn musikk sammen til det ble ferdigstilt et album – var det verdt ventetiden. Trio ankom i 1987; og inneholdt hit-låtene ”To Know Him Is To Love Him”, ”Wildflowers” og ”Father Along”. Det tok mer enn et tiår til før etterfølgeren Trio II kom i 1999, men resultatet var minst like imponerende som det forrige albumet. Nå er det god grunn til å glede seg til å høre de uutgitte låtene som The Complete Trio Collection inneholder!

Samme dato slippes også:

My Dear Companion: Selections From The Trio Collection, et enkelt-album som vil inneholde noen låter fra samlealbumet.

Father Along – en dobbel vinyl med alt av bonusmateriale fra The Complete Trio Collection.

Trio II vil også bli tilgjengelig på vinyl for første gang.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Stjal bilene til folkehøgskolen

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at det nylig hadde vært innbrudd på Ringerike Folkehøyskole. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det er trolig to personer som har...

Les mer i RingeriksAvisa

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa