lørdag, 12 mars 2016 09:14

Bat For Lashes slipper nytt album!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Bat For Lashes slipper albumet The Bride 1. juli. Singelen In God's House er tilgjengelig fra og med fredag 11. mars.

Det har vært stille fra Bat For Lashes siden 2012, men for et par uker siden kom singelen ”I Do” til begeistrende respons. 1. juli kommer det etterlengtede albumet The Bride. Og i dag er en ny smakebit fra albumet ute, hør den nye låta ”In God’s House” på Spotify nå.

The Bride forteller en historie om en kvinnes forlovede som blir drept i en kollisjon på vei til kirken for bryllupet deres. Bruden flykter for å dra på bryllupstur alene – som resulterer i en mørk meditasjon fylt av kjærlighet, tap, sorg og feiring.

Albumet er laget og produsert av Natasha Khan (Bat For Lashes), sammen med en rekke bidragsytere – deriblant Simone Felice, Dan Carey og Ben Christophers. Skrevet som soundtracket til en film i tankene, er The Bride Khan’s mest ambisiøse arbeid til dags dato.

Hennes forrige album The Hauted Man mottok hyllest blant både norske og internasjonale kritikere. Og med ros fra alle kriker og kroker på forrige album, er det gledelig å kunne meddele at det nye albumet er rett rundt hjørnet. Hennes følsomme, drømmende og dramatiske pop har beveget mange, og med et så spennende albumkonsept som dette – kan det ikke bli noe annet enn bra.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa