torsdag, 13 juli 2023 09:29

Det blir sol, sol, sol!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
God dag, god dag, dette her er meteorologisk institutt. God dag, god dag, dette her er meteorologisk institutt. Foto: Sindre Haram

14. juli gir HOURS & DJ Kalle nytt liv til låta som alltid gir optimisme til fint vær om sommeren.

“Sol” ble først kjent i 1980 av popgruppa Strikk, og er fortsatt en låt som spilles hyppig i sommermånedene. Nå får du hørt låta i ny drakt, skreddersydd av EDM-gruppen HOURS, & DJ Kalle.

Med over 13 millioner streams og samarbeid med anerkjente artister som Dynoro, Blinded Hearts, Victoria Nadine, Alfons, CLMD og LIZOT, ønsker HOURS & DJ Kalle å skape bølger i musikkbransjen.

HOURS & DJ Kalle har tidligere opptrådt på flere av de mest prestisjefulle klubbene og festivalene innenfor klubbmusikk både nasjonalt og internasjonalt, som har gjort dem til publikumsfavoritter innenfor EDM-scenen. Palmesus, Opptur, BCM Planet Dance og Level 27 har allerede fått bevitne deres dynamiske og energiske DJ-sets.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Svindlere ringer fra norsk nummer og sier de er politiet

05-12-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Politiet i Sørøst sier de nå får mange henvendelser fra folk som ringes opp av svindlere som utgir seg for å være politi.

Les mer i RingeriksAvisa

Mann dømt til forvaring for overgrep mot barn i alderen 6–13 år

05-12-2023 Nyheter NTB-Hans O. Torgersen - avatar NTB-Hans O. Torgersen

Mann dømt til forvaring for overgrep mot barn i alderen 6–13 år

En mann i 30-årene er dømt til 15 års forvaring for et stort antall grove overgrep mot barn. Den yngste var seks år gammel da overgrepet fant sted.

Les mer i RingeriksAvisa

Vegvesenet: Salt og sand hjelper ikke på glattisen

05-12-2023 Nyhetsklipp NTB-Snorre Schjønberg - avatar NTB-Snorre Schjønberg

Det er så kaldt at salt og sand ikke hjelper på verken hovedveier eller sideveier. Vegvesenet ber folk kjøre forsiktig på jobb tirsdag.

Les mer i RingeriksAvisa

Rema 1000 setter maksbegrensninger på enkelte julevarer

05-12-2023 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Sylteagurker, pepperkaker og tynnribber er varer som dagligvarekjeden Rema 1000 nå har innført maksbegrensninger per kunde på.

Les mer i RingeriksAvisa