torsdag, 13 juli 2023 09:33

Larsiveli med hyllest til hjembyen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Larsiveli med hyllest til hjembyen Foto: Martine Lossius

14. juli kan du høre Larsivelis homage til hjembyen med låta “Lille Horten”.

«Som Hortens store sønn var det viktig for meg å gi en homage til hjembyen min når jeg gjør meg klar for å slippe skive. Jeg er ikke fremmed for å reppe Horten hver gang jeg har muligheten, men det ble ekstra spesielt med et sample fra legenden Grethe Kausland som synger om byen vår.»

Larsiveli begynte å bygge sin trofaste fanskare allerede i 2010 gjennom duoen Greenlight. Sammen med Jesse Green rappet de ufiltrert om en småbyoppvekst på siden av samfunnet. I 2018 fikk et større publikum øynene opp for Larsiveli, da låten “Baby” lå på A-listen til NRK P3 fra april til august.

Artisten har en egen evne til å formidle sterke følelser i kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet. Larsiveli er “...en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow” (Klassekampen), “stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri” (Natt & Dag), med et “sjeldent stjernepotensiale” (Dagbladet). EP-en Tvilling kom i starten av 2019, som landet han en Spellemann for “Årets Låtskriver”.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Svindlere ringer fra norsk nummer og sier de er politiet

05-12-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Politiet i Sørøst sier de nå får mange henvendelser fra folk som ringes opp av svindlere som utgir seg for å være politi.

Les mer i RingeriksAvisa

Mann dømt til forvaring for overgrep mot barn i alderen 6–13 år

05-12-2023 Nyheter NTB-Hans O. Torgersen - avatar NTB-Hans O. Torgersen

Mann dømt til forvaring for overgrep mot barn i alderen 6–13 år

En mann i 30-årene er dømt til 15 års forvaring for et stort antall grove overgrep mot barn. Den yngste var seks år gammel da overgrepet fant sted.

Les mer i RingeriksAvisa

Vegvesenet: Salt og sand hjelper ikke på glattisen

05-12-2023 Nyhetsklipp NTB-Snorre Schjønberg - avatar NTB-Snorre Schjønberg

Det er så kaldt at salt og sand ikke hjelper på verken hovedveier eller sideveier. Vegvesenet ber folk kjøre forsiktig på jobb tirsdag.

Les mer i RingeriksAvisa

Rema 1000 setter maksbegrensninger på enkelte julevarer

05-12-2023 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Sylteagurker, pepperkaker og tynnribber er varer som dagligvarekjeden Rema 1000 nå har innført maksbegrensninger per kunde på.

Les mer i RingeriksAvisa