tirsdag, 10 november 2015 08:52

Sia sitt nye album "This is Acting" er ute 29. januar!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Sia er sanger/låtskriver/produsent og ansvarlig for noen av de største hitsene -  nylig annonserte hun at THIS IS ACTING blir utgitt 29. januar 2016. Sia avslørte albumcoveret og utgivelsesdatoen for THIS IS ACTING via sin nye Instagram konto tidligere denne uken.

For å feire at forhåndsbestillingen av albumet er musikkvideoen til ”Alive” nå tilgjengelig på VEVO. Når du forhåndsbestiller THIS IS ACTING mottar du “Alive” samt den nye låten “Bird Set Free” umiddelbart.

I musikkvideoen til “Alive”, som ble filmet i Chiba i Japan, ser vi 9 år gamle skuespiller og danser Mahiro Takano. Videoen ble regissert av Sia og Daniel Askill, det samme teamet bak videoer som ”Chandelier”, ”Elastic Heart” og ”Big Girls Cry”.

På THIS IS ACTING jobbet Sia med Jessie Shatkin, som produserte "Alive", i tillegg til sin sammarbeidspartner gjennom lengre tid, Greg Kurstin.

“Alive”, some er albumets førstesingel ble skrevet av Sia, Adele og Tobias Jesso Jr., og produsert av Jesse Shatkin, som også var med å skrive og produsere Sia sin superhit, og Grammy nominerte låt “Chandelier.”


Sia ga ut sitt listetoppende, kritikerroste og gull-sertifiserte album 1000 FORMS OF FEAR (Monkey Puzzle Records/RCA Records) i juli i fjor, som inneholder gjennombruddssanger som ”Chandelier” og ”Elastic Heart”. Den banebrytende videoen til “Chandelier” har svimlende 960 millioner visninger og oppfølgervideoen “Elastic Heart”over 433 millioner visninger.

Sia er ikke bare en utrolig kreativ og kompromissløs artist, men også en profilert låtskriver, etter å ha skrevet flere hitsingler for andre artister i løpet av de fem siste årene. Hun har også lagd sanger for popikoner som Rihanna (”Diamonds”), Katy Perry (”Double Rainbow”), Britney Spears (”perfume”), Kelly Clarkson (”Invicible”), Carly Rae Jepsen (”Making the Most of the Night”), Beyoncé (“Pretty Hurts”) og Celine Dion (“Love Me Back To Life”), og mange fler. Sia har også vært stemmen bak noen av de største låtene hun har skrevet for andre, inludert “Titanium” med David Guetta, “Beautiful Pain” med Eminem og “Wild Ones” med Flo Rida. I tillegg ble Sia nominert til Golden Globe i fjort for sangen ”Opportunity” fra tolkningen av Broadway musikalen ”Annie” fra 2014.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa