mandag, 30 november 2015 09:23

Lissie er klar for Norgesturné!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Lissie er klar for Norgesturné i februar og i dag deler hun første smakebit fra sitt kommende tredjealbum "My Wild West". Singelen heter "Don’t You Give Up On Me" og vil bli sluppet sammen med albumet på Cooking Vinyl / Playground 12. februar 2016.

Lissie har flyttet tilbake til Midtvesten og vinket farvel til livet i solskinnsstaten California. Med “My Wild West” går hun nye opplevelser i møte. På “Don’t You Give Up On Me” synger Lissie: "I left you on the coast for something only I can see… Don’t you give up on me, As I dive into the dark, And slip into the endless sea”. Singelen handler om å ha en visjon, om å oppfordre de rundt deg til å holde ut mens du finner ut av det.

Lissies to foregående album, “Catching a Tiger” fra 2010 og “Back to Forever” fra 2013, nådde Topp 20 i både Enland og Norge, hvor førstealbumet solgte til gull. Sangene hennes har blitt brukt i utallige filmer og TV-programmer, toppet mang en Best Of-liste, mens “The Longest Road”, en sang hun skrev sammen med DJ Morgan Page, senere ble remikset av Deadmau5 og nominert til en Grammy for “Best Remixed Record”.

Lissies nye album, “My Wild West”, er hennes hittil mest personlige album. Det ble spilt inn i Nashville med Bill Reynolds (Band of Horses), med bandet hennes i Ojai, California, og hos produsent Curt Schneider som står for åtte av de tolv sporene.

Lissie har hatt en enormt suksessfull og variert karriere hvor hun har gjort alt fra å varme opp for store navn som Lenny Kravitz (en tidlig tilhenger av musikken hennes) og Tom Petty, til å opptre i Ashton Kutcher og Demi Moores bryllup. Det er uvurderlige erfaringer som dette som har gjort henne til den selvsikre og sterke artisten hun er i dag. Nå begynner hun på neste del av reisen. “I’m in a really good place. In fact, I’m already planning a follow-up album, My Mild Midwest”, spøker hun.

Lissie vender tilbake til sine røtter på flere måter enn en, nå skal hun igjen turnere som soloartist. Den nyannonserte konserten hennes i London ble utsolgt på 24 timer, og i dag er alle datoene for Norgesturnéen klare.

Hun kommer til Oslo Sentrum Scene 21. februar 2016

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa