onsdag, 28 oktober 2015 12:57

Superduoen Diplo og Skrillex med ny musikkvideo og remixer

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Major Lazer-bakmann Diplo og hans samarbeidspartner Skrillex har under navnet Jack Ü ligget totalt 32 uker på VG-lista med sitt debutalbum Skrillex and Diplo present Jack Ü.

På albumet samarbeider de musikalske geniene med en rekke store navn, blant andre selveste Justin Bieber. Låta ”Where Are Ü Now”, der Bieber bidrar med sin vokal, har vært en av årets desidert største hits, og er sertifisert til 2 x platina. Nå er Jack Ü ute med musikkvideo til, og remixer av, deres ferskeste singel ”To Ü” feat. AlunaGeorge fra samme suksessalbum – en låt som allerede har over 53 millioner avspillinger å vise til.

”To Ü”-videoen er regissert av AG Rojas, mesterhjernen bak blant annet Jack Whites ”Sixteen Saltines”, og er filmet i sin helhet i Detroit med ekte kjærestepar i rollene. Musikkvideoen beskrives som en vakker collage som feirer kjærligheten i alle sine former, og som viser både oppturer og nedturer.

Om videoen sier regissør Rojas:

”I don't say much, I never do. Somehow you find truth when you say the least amount of words and ask someone to just be."

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Stjal bilene til folkehøgskolen

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at det nylig hadde vært innbrudd på Ringerike Folkehøyskole. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det er trolig to personer som har...

Les mer i RingeriksAvisa

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa