mandag, 08 juni 2015 07:38

Nico D slipper ny låt

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Mandag 8. juni slipper Nico D sitt tredje spor på sin kommende plate. Låten er titulert "Stormøye", noe som også er tittelsporet på albumet som slippes i høst.  Den nye singelen er skrevet av Nico, og produsert av Most Wanted – duoen bestående av Magnus Martinsen og Petter Walther.

-"Stormøye" er en låt som handler om å finne roen, tryggheten, og troen på seg selv gjennom livets mange stormer. Den handler om å putte sin lit til skjebnen og til den/de som er med deg gjennom gode og vonde tider. Alene blir det vanskelig, men "jeg greier det med deg"! Forteller Nico.

Den norske pop- og reggeaartisten Nico D, aka Nicolas Albert Holter, ble født i Paris og flyttet i tidlig alder til Oslo hvor han har vokst opp. Han har blant annet spilt med OnklP, Admiral P og Jah Mason og er en del av reggeagruppen Jah Ark Manifest. Som første skandinaviske artist havnet han og Jah Mason på førsteplass på hitlistene på Jamaica med ”Ruff Times” i 2009.

I fjor ga Nico D og Admiral P ut singelen ”Engel”. Singelen ble den mest spilte norske låten det året og vant Spellemann for Årets Hit.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa