mandag, 08 juni 2015 07:38

Nico D slipper ny låt

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Mandag 8. juni slipper Nico D sitt tredje spor på sin kommende plate. Låten er titulert "Stormøye", noe som også er tittelsporet på albumet som slippes i høst.  Den nye singelen er skrevet av Nico, og produsert av Most Wanted – duoen bestående av Magnus Martinsen og Petter Walther.

-"Stormøye" er en låt som handler om å finne roen, tryggheten, og troen på seg selv gjennom livets mange stormer. Den handler om å putte sin lit til skjebnen og til den/de som er med deg gjennom gode og vonde tider. Alene blir det vanskelig, men "jeg greier det med deg"! Forteller Nico.

Den norske pop- og reggeaartisten Nico D, aka Nicolas Albert Holter, ble født i Paris og flyttet i tidlig alder til Oslo hvor han har vokst opp. Han har blant annet spilt med OnklP, Admiral P og Jah Mason og er en del av reggeagruppen Jah Ark Manifest. Som første skandinaviske artist havnet han og Jah Mason på førsteplass på hitlistene på Jamaica med ”Ruff Times” i 2009.

I fjor ga Nico D og Admiral P ut singelen ”Engel”. Singelen ble den mest spilte norske låten det året og vant Spellemann for Årets Hit.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.