søndag, 07 juni 2015 17:28

Lizz Wright til Kistefos 4.juli

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Lizz Wright til Kistefos 4.juli Foto: Aalia Oursbourn

Lizz Wright og hennes band har lagt åpningen av Europa-turneen i sommer til Kistefos-Museets utendørsscene, og alle kan glede seg over den fantastiske rammen museet setter for en konsert som dette.

Med inspirasjonsskilder som Nina Simone, Joni Mitchell og Cassandra Wilson, er Lizz Wright en lidenskapelig vokalist. Hun er født og oppvokst i Georgia, USA, og datter av den lokale kirkens prest og musikalske leder. Wright har sterke røtter innen gospel og har studert musikk ved Georgia State University hvor hun etterhvert beveget seg over i jazz, blues- og soulsjangeren.

Wright debuterte med albumet «Salt» i 2003 som fikk strålende kritikker og ble et av dette årets mestselgende jazzutgivelser i USA. Siden har Wright utgitt 4 album, det siste i 2011, og i september kommer hennes 5. utgivelse kalt «Freedom & Surrender».

Sist redigert søndag, 07 juni 2015 17:33
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa