mandag, 04 april 2016 20:38

Full fart i Ringerikshallen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Den 22. april inntar Vassendgutane scenen i Ringerikshallen sammen med supportbandene Solid Ground Band og Chixie Dicks.

Etter 20 år på veien og 8 cd-utgivelser som alle har solgt til gull eller platina, kan man stille seg spørsmålet om Vassendgutane har fått svekket hørsel?
Ser man på tittlen til det siste albumet SKRU OPP, gir kansje svaret seg selv.

Manager Alf Aarseths rockefot går uavbrutt med lyden av Skru Opp. Vassendgutane skuffer aldri, sier Alf, mens telefonene kimer på bookingkontoret.

Etter formidabele suksesser med låter som GRANADA, SILIKON I TATTI OG UNGKAR MED DOBBELTSENG FOR Å NEVNE NOEN, er det nå bl.a. RUSSERBART OG HUE, LIKA,NACHSPEL, OG TYSTE BESTEFAR som topper ønskelistene. En konsert med Vassendgutane vil selvsagt inneholde et variert utvalg fra bandes rikholdige katalog.

Vassendgutane er: Artur Johan Bjørndal-vokal akk-gitar, Sindre Aam-vokal, bass, Ernst Olav Brune-trekkspel, Rune Ståle Brautaset-vokal akk gitar, Frank Willy Utgård-el gital, vokal, Alf Rune Melby-steelgitar, banjo og Kim Erik Lillestøl- trommer, vokal

Solid Ground Band fra Hønefoss begynner å få fotfeste innen Country rock miljøet og har hatt spillejobber fra vestfold til Oppland. Bandet ble startet med nåværende besetning i 2014 og består av Kristi Grannegård på vokal, Ole jacob Rødningen på keyboard, gitar og vokal, Selte på bass og vokal, Thor Arne Thorsen på gitar og vokal, samt Paul Hoseth på trommer.
Bandet spiller kompromissløs svingende og gitarbasert country rock+ en del partylåter. Alle får sitt. en herlig mixture av nytt og gammelt.
Bandet består av voksne musikere som har varmet opp for Vassendgutane før. Ta med deg dansefoten og kom og hør rocka countrymusikk i Ringerikshallen.

Chixie dicks er et band satt sammen for anledningen, og består av mesteparten av tributebandet CREEGLES, som har samlet fulle hus og skamros fra både lokalpresse og publikum.

Med det beste fra Creedence Clearwater Revival og Eagles. Flere av de 5 bandmedlemmene er ellers kjent fra suksessprosjekter som GUTTA FC, DROLSUM STASJON, KEG, etc.
Chixie Dicks består av: Knut Eirik Gilhuus, vokal, Åsmund Felberg Johnsen-gitar, vokal, Per Christian Aurdal, keyboard, Jehad Hammad, bass og Thomas Nystrand, trommer.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa