fredag, 08 april 2016 12:55

Roxette er tilbake med ny singel

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Roxette er tilbake med ny superballade! Singelen «It Just Happens» kom i dag, og er en kraftig ballade som baner vei for bandets tiende album «Good Karma», som kommer 3. juni.

Med den nye låta ønsket Roxette å blande den klassiske Roxette-sounden med en moderne og noe uforutsigbar produksjon for å skape en interessant lyd der lytteren både kjenner de igjen, men også opplever noe nytt.

Den 8 april 1989 gikk Roxette opp på den amerikanske billboardlista's førsteplass med singelen «The Look», og i samme øyeblikk fikk verden opp øyene for de to svenske artistene og millioner av fans etterfulgte.

Marie Fredriksson og Per Gessle som står bak bandnavnet Roxette fikk sitt velfortjente og etterlengtede verdensgjennombrudd med mengder av hits som «Listen To Your Heart», «It Must Have Been Love» og «Joyride».

Etter 30 år er Roxette fremdeles i stand til å lage eksepsjonelt gode poplåter. Det nye albumet er rett rundt hjørnet, og mens du venter kan du kose deg med den nye singelen.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa