mandag, 04 april 2016 20:14

Singel: ANNA - Only Love

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Bandet ANNA med gitarist Lars Leinebø fra Hønefoss har tidligere gitt ut singlene Train it og Run, som begge er anbefalt og spilt av Urørt-redaksjonen. Nå er de endelig aktuelle med sin nye singel Only Love.

Only Love er en sterk låt inspirert av dagens samfunn, preget av bekymring, frykt, og angst. Med sin magiske stemme synger vokalist Anna at dersom vi skal vinne over dette, må vi alle holde fast i kjærligheten.

Bandets medlemmer lar seg inspirere av alt fra neo-soul, R’n B og pop, deres varierte musikalske referanser danner ANNAs unike lydbilde. Bandet elsker å eksperimentere med nye lydlandskap uten å føle seg bundet til en bestemt sjanger. ANNA skriver låter om de store tingene i livet, om å aldri gi opp, om håp og om kjærlighet.

ANNA er vokalist og låtskriver Anna Britt Bjørklyhaug, keyboardist, produsent og låtskriver Håvard G. Antonsen og gitarist Lars L. Leinebø.

Only Love slippes 5. April 2016

Sist redigert mandag, 04 april 2016 20:17
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa