fredag, 09 september 2022 08:16

Arbeiderpartiets forkortelse

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Masud Gharahkhani Masud Gharahkhani Foto: Stortinget

(Leder) Vi har alltid hørt at politikere smører tykt på og småskrøner litt når det nærmer seg valg. Det er slike ting vi regner med og som blir tatt med en klype salt.

Men at det er mulig å gå bastant ut med å garantere for gjennomføringen av et prosjekt som Bergensbanens forkortelse slik Masud Gharahkhani gjorde før valget, savner sidestykke i norsk valgflesks historie.

Private og næringsliv langs hele den nye traseen, spesielt i ringeriksregionen, rettet all oppmerksomhet og investeringer inn mot at Stortinget nå skulle bevilge penger til de allerede vedtatte planene.

Ved en meningsmåling som Respons Analyse nylig gjorde for Bergens Tidende, gjør Arbeiderpartiet sin dårligste måling i moderne tid i Bergen med en oppslutning på 14,9 prosent. Vi skal ikke påstå at klare budsjetthint om utsettelse av Bergensbanens forkortelse har hatt stor betydning, men at dette også blir lagt merke til ved endeholdeplassen er hevet over enhver tvil.

Vi tipper at de lokale arbeiderpartilagene i ringeriksregionen nå vrir seg i dødskrampe. Det skal bli spennende å se hvor langt de greier å presse regjeringen til å love noe de kan unnskylde seg med før neste valg.

Om det ikke blir Bergensbanens forkortelse, blir det garantert Arbeiderpartiets forkortelse.

Sist redigert fredag, 09 september 2022 09:04
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.