annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

tirsdag, 26 mars 2019 11:58

Tullebyen Hønefoss

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Dette er et bilde fra det fantastisk flotte Loen Skylift, som faktisk er et "must" om du er på de kanter av landet. Dette er et bilde fra det fantastisk flotte Loen Skylift, som faktisk er et "must" om du er på de kanter av landet. Foto: Bård Basberg/Loen Skylift

(Leder) Det er ikke ofte jeg blir så oppgitt at jeg klasker hånda i panna. Men Mette Stenersen har fått meg til akkurat det.

I en artikkel i Ringerikes Blad mener hun at en gondolbane til Haugsbygda er et godt forslag. Og hva mener "markedskoordinator i destinasjonsselskapet Gjøvikregionen Hadeland Ringerike reiseliv" videre? Jo, hun viser til at gondolbanen i Loen i Sogn og Fjordane har blitt en suksess! Hallo! Er det noen hjemme?

Skulle en gondolbane opp i flatbygda Haug bli en turistmagnet? Jeg anbefaler alle som leser dette å klikke på denne linken som viser hva Mette Stenersen (som faktisk er ansatt for å fremme reiselivet i Ringerike) sammenligner Haugsbygda med.

Klikk her

Sist redigert tirsdag, 26 mars 2019 15:38
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.