annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

tirsdag, 05 mars 2019 14:35

Hvilke tanker tenker "Norsia"?

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Hønefoss barneskole Hønefoss barneskole Foto: Frank Tverran

(Leder) Foreningen "Norsia Tenker Tanker" arrangerer den 14. mars noe de kaller "Kickoff - valget 2019". Er dette historiens tidligste start på kommunevalget?

Dette arrangementet holdes på "Gledeshuset" og du må betale kr 160,- for å komme inn. Terje Andersen, som er styremedlem i foreningen "Norsia Tenker Tanker" sier i en uttalelse på FB at de har regnet med å gå med et mindre underskudd.

Som konferansier har foreningen leid inn tidligere NRK-medarbeider Tom Berntzen (68).

Med "et mindre underskudd" til foreningen, er det allikevel noen som tjener penger på dette arrangementet. Det koster å leie lokaler, Berntzen skal ha sitt honorar og Ringbillett får sin provisjon. På den måten bidrar det overmåte politisk interesserte publikum til å holde hjula i gang. Ringerikes Blad, f.eks., har subbet inn ca 200.000 i utbytte fra Ringbillett de siste årene. Det kan jo også hende at de som møter opp kjøper seg et glass brus, og dermed blir spin off-effekten enda større.

Det er selvfølgelig alt for tidlig med et "kick off" før kommunestyrevalget i september. Ingen behøver å betale en krone for å få vite hva våre politikere mener før den tid. Og ordfører Kjell kan du snakke med helt gratis på biblioteket på torsdager.

Men litt mer mas om en ny sentrumsskole er kanskje betimelig?

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mer i denne kategorien « En varm potet Tullebyen Hønefoss »