onsdag, 20 september 2023 09:09

Nok en mann pågrepet og siktet for drapet på Jonas Aarseth Henriksen

Skrevet av
Jonas Aarseth Henriksen ble funnet drept i nærheten av denne hytta i Nes i Ådal 17. august. Jonas Aarseth Henriksen ble funnet drept i nærheten av denne hytta i Nes i Ådal 17. august. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Politiet pågrep onsdag morgen enda en mann i etterforskningen av drapet på Jonas Aarseth Henriksen 17. august.

Pågripelsen skjedde onsdag morgen i Innlandet politidistrikt, skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding onsdag.

Mannen er siktet for drap på Jonas Aarseth Henriksen. Politiet vil holde en pressekonferanse om saken i Hønefoss klokken 12.

Dette er den andre pågripelsen i forbindelse med etterforskningen etter at en 28 år gammel mann ble pågrepet på Rena i Innlandet 14. september. Også han er siktet for drap på Jonas Aarseth Henriksen. 28-åringen ble fredag varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapet. Han samtykket ikke til fengslingen og nekter straffskyld.

28-åringen har ikke ønsket å la seg avhøre av politiet. Han har begrunnet dette med hans tidligere erfaring med politiet, og at han som følge av denne, ikke har tillit til politiet. Mannen er tidligere dømt blant annet for vold og trusler for politiet og narkotikabesittelse.

Jonas Aarseth Henriksen (30) ble funnet død i nærheten av en hytte i Nes i Ådal 17. august. Saken ble først etterforsket som et mistenkelig dødsfall. Saken ble deretter etterforsket som et drap. Mannen som ble funnet død, hadde status som fornærmet i saker som har vært eller er under etterforskning.

Sist redigert onsdag, 20 september 2023 09:11

Andre saker å lese

Svindlere ringer fra norsk nummer og sier de er politiet

05-12-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Politiet i Sørøst sier de nå får mange henvendelser fra folk som ringes opp av svindlere som utgir seg for å være politi.

Les mer i RingeriksAvisa

Mann dømt til forvaring for overgrep mot barn i alderen 6–13 år

05-12-2023 Nyheter NTB-Hans O. Torgersen - avatar NTB-Hans O. Torgersen

Mann dømt til forvaring for overgrep mot barn i alderen 6–13 år

En mann i 30-årene er dømt til 15 års forvaring for et stort antall grove overgrep mot barn. Den yngste var seks år gammel da overgrepet fant sted.

Les mer i RingeriksAvisa

Vegvesenet: Salt og sand hjelper ikke på glattisen

05-12-2023 Nyhetsklipp NTB-Snorre Schjønberg - avatar NTB-Snorre Schjønberg

Det er så kaldt at salt og sand ikke hjelper på verken hovedveier eller sideveier. Vegvesenet ber folk kjøre forsiktig på jobb tirsdag.

Les mer i RingeriksAvisa

Rema 1000 setter maksbegrensninger på enkelte julevarer

05-12-2023 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Sylteagurker, pepperkaker og tynnribber er varer som dagligvarekjeden Rema 1000 nå har innført maksbegrensninger per kunde på.

Les mer i RingeriksAvisa