lørdag, 17 februar 2018 11:03

Lukket visning

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Lukket visning Foto: Frank Tverran
(Leder) Det eneste som viste at noe utenom det vanlige var på gang, var brannvesenets biler ved og utenfor kinoen i Hønefoss.
Tomheten i gatene omkring, noe som er typisk for Hønefoss sentrum en tidlig lørdag formiddag, passet godt inn i denne settingen.
 
Til en viss grad kan jeg forstå at de som ikke opplevde tragedien på nært hold, ønsker å se filmen om hendelsene den 22.juli for snart sju år siden.
 
Etter å ha fulgt hendelsen via politiradio minutt for minutt og blitt lamslått av den første rapporten fra politimannen som observerte 16 drepte i vannkanten, for deretter å nærmest befinne meg i svime etter hvert som den fulle og hele sannheten ble formidlet, ville aldri ha satt mine ben i en kinosal hvor noe i nærheten av dette blir vist.
 
Jeg kan på ingen måte se på en slik film som noe annen enn muligheten til stor egenoppmerksomhet pakket inn i 20 lag gavepapir med påtrykk som forteller om alternative motiv.
 
Beklager.
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.