torsdag, 04 januar 2018 13:03

Gribbene kommer!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Folk fornekter seg ikke når det bare blir billig nok. Folk fornekter seg ikke når det bare blir billig nok. Foto: Frank Tverran

(Leder) Det er ingen hemmelighet at Anne og Kitty i Storgatens Stentøimagasin har slitt den siste tiden.

Selv rundt juletider var det ikke oppsiktsvekkende mye folk i butikken. Men nå er det opphørssalg og et typisk hønefossfenomen gjør seg gjeldene.

Arven etter H.N. Berg og AKA om at ingenting skal koste noe, har slått rot i hønefossingen. Småbutikker som sliter året rundt med "normale" priser blir ribbet når det er salg. Så det er ikke det at folk ikke trenger varene de har. Lavprisbutikkene på Hvervenkastet har derfor hatt omsetning over all forventning.

Storgatens Stentøimagasin fikk for alvor merke Hønefoss-jæla da de startet sitt ophørssalg. De måtte til og med ansette ekstrahjelp! (Hvorfor ikke bare la folk vente - dere har da ventet lenge nok?) Og hvor i alle dager fant de parkering?

Men det roer seg snart og Olav Tryterud kan rykke inn i lokalene med noe hønefossdamene ser ut til å trenge mest i hele verden: Noen som kan fikse på utseende deres.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.