Oppdatert 27.05.2018

Opererer øyelokk i Hønefoss

Nå kan du få utført privat øyelokkoperasjon på Hvervenkastet. Har du ekstremt tunge øyelokk, kan du få utført operasjon på det offentliges bekostning. Men svært mange ønsker å få gjort noe før det kommer så langt.

- Vi ser frem til å kunne tilby kvinner og menn øyelokk-kirurgi. Vi vet at behovet er stort og at mange ønsker denne type operasjon, sier Ringeriks-legen Gary Kandela. Han er medisinsk ansvarlig ved Pure Skin Medical.

Operasjonene utføres av plastikkirurg Alexander Vigen.

Vigen jobber til daglig som overlege PhD i plastikk-kirurgi på Ahus og har doktorgrad fra Institutt for kreftforskning og molekylærmedisin fra NTNU i Trondheim.

- Klinikken har en særdeles god utstyrspark - med aller siste nytt innen medisinske lasere. Jeg ser frem til et godt samarbeid, hvor vi kan tilby både kirurgi og laserbehandling for øyelokk. Erfaringsmessig vil de fleste ha behov for operasjon for øvre øyelokk, mens et mindretall får behandling med laser, sier Vigen. For nedre øyelokk og andre tilstander har laserbehandlinger inntatt en større rolle.

Han mener klinikken på Hvervenkastet vil hjelpe mange fra blant annet Ringerike, Hallingdal, Hadeland, Modum og Valdres.

- Vi vet av erfaring at mange plages med tunge øyelokk. Noen fordi de ser for dårlig – og det er spesielt sidesynet som rammes. Andre ønsker et mer våkent blikk. Mange vet kanskje ikke om mulighetene som finnes for behandling, sier Vigen.

Vigen har lang erfaring i øyelokksoperasjoner. Han ser frem til å hjelpe pasienter også utenfor Oslo og Akershus.

- Det er få tilbud om øyelokkoperasjoner utført av plastisk kirurger utenfor Oslo. Det er derfor særdeles spennende at vi nå kan tilby det i Hønefoss, avslutter Kandela.

I tillegg til å tilby øyelokkoperasjon, har Pure Skin Medical også et bredt tilbud av laserbehandlinger.

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20