Oppdatert 26.05.2018

God service ga vekst og gull

Avis Bilutleie i Hønefoss/Kongsberg er kåret til årets lisenstaker i Avis Bilutleie for 2016. Prisen mottok de i konkurranse med over 170 utleiestasjoner over hele landet.

- Denne prisen får vi takket være svært gode medarbeidere og samarbeidspartnere, som alltid står på for å yte det lille ekstra for våre kunder, sier daglig leder Asle Fjelldal.

Prisen ble delt ut for 23. gang på årskonferansen til Avis i februar, og det er årlig mer enn 170 utleiestasjoner som kjemper om den prestisjefylte prisen. Dette er tredje gangen Avis Hønefoss/Kongsberg vinner denne prisen, sist gang var i 2009.

- Det viktigste for oss er lokalmarkedet, men å bli målt opp mot resten av landet og vinne en slik pris gir oss pågangsmot til å yte enda mere, utdyper Fjelldal.

Stor omsetningsvekst
Asle Fjelldal er andregenerasjon driver av Fjelldal bilutleie AS og overtok driften som daglig leder i 2009 etter sin far Tor Fjelldal, som startet bedriften i 1994.
Tor Fjelldal startet med 3 utleiebiler i 1994 og siden den gang har bedriften hatt en god vekst hvert eneste år. Fjelldal Bilutleie AS er i dag driver av Avis Bilutleie i Hønefoss, Kongsberg, Hadeland, Hallingdal, Modum, Hokksund og Notodden.

- I 2016 hadde vi en omsetningsvekst på over 20 %, sier Asle Fjelldal. Dette hadde ikke vært mulig uten gode ansatte som jobber i team, lokale bilforretninger, oppretterverksteder og andre lokale leverandører som gjør oss gode. Tilsammen er bilparken nå på 250 biler, avslutter Fjelldal.


Prisen «Årets Lisenstaker» anerkjenner lisenstakere i Avis Bilutleie Norge som har vist en solid vekst mot fjoråret. Tildelingen tar også i betraktning konsernets retningslinjer for drift, kundeservice og gjennomføring av strategiske tiltak.

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20