torsdag, 02 april 2020 12:45

Norsk kleskjede viruskonkurs

Den norske kleskjeden Ricco Vero er konkurs som følge av koronaviruset.

torsdag, 02 april 2020 12:34

Astrid Nøklebye Heiberg er død

Psykiater og Høyre-politiker Astrid Nøklebye Heiberg er død. Hun ble 83 år gammel.

onsdag, 01 april 2020 12:15

Laveste strømpris på 27 år

Mildt vær med mye nedbør har fylt opp vannmagasinene og sørget for den laveste strømprisen i hovedstaden i mars måned siden 1993.

En dansk bibeloversettelse som går inn for å tilgjengeliggjøre innholdet for unge lesere, møter kritikk. Blant annet blir ordet «synd» oversatt til «lovbrudd».

En ny rapport fra Utdanningsdirektoratet viser at flere kommuner sliter med å gi oppfølging til sårbare barn mens barnehager og skoler er stengte.

Forskere ved NTNU og St. Olavs hospital har på under én uke utviklet en test som raskt og sikkert kan påvise koronasmitte.

mandag, 30 mars 2020 09:57

NVE venter storflom

Mye snø i fjellet gjør at det er stor fare for ødeleggende vårflommer i alle landsdeler, ifølge Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

Tapene i de fylkeskommunale kollektivtransportselselskapene er nå så store at selskapene vurderer «svært store kutt» i tilbudet.

Nesten alle intensivplassene på Akershus universitetssykehus er nå fylt opp av koronapasienter. Nå ber sykehuset andre sykehus om hjelp.

Tuva Novotny melder seg med en ny film der hun selv har skrevet manus – slik hun også gjorde med den prisbelønte regidebuten «Blindsone».

Side 1 av 51