onsdag, 30 august 2023 21:32

Larsiveli annonserer debutalbumet, Bitterhetens Hotell

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Larsiveli annonserer debutalbumet, Bitterhetens Hotell Main press. Foto: nisju

Tro det eller ei, men til tross sin lange fartstid, er det endelig klart for rapperen fra Hortens første ordentlige soloalbum! Larsiveli har allerede gitt ut smakebiter i form av “Judas”, dobbeltsingelen “Hva hvis”/”Trenger mer” og sist, hyllesten til hjembyen, “Lille Horten”. Sammen med annonseringen kommer første spor, “Velkommen”.

"Velkommen" er introsporet på debutalbumet mitt, og forteller hvordan sinnstilstanden min var under innspillingsprosessen. Det er sårt, mørkt og tungt og setter en solid standard for låtene som kommer etter. Endelig skal Bitterhetens Hotell få se dagens lys!

– Larsiveli

Det visuelle står sterkt hos Larsiveli, som også har sluppet musikkvideoer til de innledende singlene. Til albumannonseringen slipper han Bitterhetens Hotell Trailer. En visualisering av artistens liv i skjæringspunktet mellom rus, kriminalitet og musikk; en portal videre inn i albumets mangefasetterte musikalske univers.

Vi ser han sitte i en mørk leilighet med noen kompiser, preget av rus. De mimrer til de gode gamle dagene hvor man følte at livet peaket og flukten fra virkeligheten. Han ender med å rett og slett ta tak i livet sitt, og gjør en reise fra den dystre tilværelsen og til studioet til produsenten JNS. Seeren får også se et glimt av "Bitterhetens Hotell" som hele albumet er bygget rundt, så; to be continued!

– Marius Solberg, regissør

Larsiveli har bevist sin rettmessige plass i musikkscenen opptil flere ganger. Mange åpnet øynene for rapperen da han ga ut låta “Baby”, som var A-lista på NRK P3 fra april til august i 2018. Videre mottok han Spellemannprisen Årets Låtskriver for sitt arbeid i 2019, som blant annet inneholdt EP-en Tvilling. Han omtales ofte som “din favorittrappers favorittrapper”, og har lagt inn uforglemmelige vers i låter som Stig Brenners “Miserabel” og Tyrs “Graveyard shifts”. Samtidig laster han hyppig opp freestyles på YouTube og TikTok, som får nye og eksisterende fans til å hige etter mer.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Eirik Jensen må tilbake i fengsel

24-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Eirik Jensen må tilbake i fengsel

Kriminalomsorgen har besluttet at den korrupsjonsdømte ekspolitimannen Eirik Jensen (66) må tilbake i fengsel. Jensens advokat mener det vil være direkte skadelig.

Les mer i RingeriksAvisa

Flertall for 15-årsgrense for sosiale medier

24-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Flertall for 15-årsgrense for sosiale medier

En ny undersøkelse viser at 70 prosent av befolkningen er for å innføre en 15-årsgrense for sosiale medier.

Les mer i RingeriksAvisa

FredagsQuiz

24-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens spørsmål. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Problemer hos Telia er nå fikset

23-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Flere Telia-kunder mistet ved 21-tiden torsdag kveld internett. Nettselskapet opplyser at de jobber med feilsøking.

Les mer i RingeriksAvisa