fredag, 25 august 2023 09:54

Victoria Nadine “Better Off Alone”

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Victoria Nadine med låt om at man ikke skal godta å bli tatt for gitt og med budskapet; «Du klarer deg bedre alene enn med noen som ikke får deg til å føle deg som den beste versjonen av deg selv».

Better Off Alone er skrevet i samarbeid med produsent- og låtskriverduoen Skinny Days.

Jeg skrev denne låta for ikke så lenge siden sammen med Skinny Days. Det var en skikkelig gøy prosess fordi jeg kjente at jeg hadde behov for å skrive en låt som hadde litt power i seg. Noe litt annet enn det jeg har gjort før.

Denne låten er ment som en empowering låt for de som trenger å høre at man ikke skal godta å bli tatt for gitt, eller å ikke bli behandlet sånn som man fortjener. Det er alt for mange (inkludert meg tidligere) som er i et forhold hvor man gir og gir, men aldri får tilbake. De som får deg til å lure på om du er bra nok og som ødelegger selvtilliten din. Men det som IKKE er ødeleggende for selvtilliten derimot, er å klare å faktisk dra når noen behandler deg dårlig eller bare ikke er like investert som du er. Det betyr ikke at det ikke gjør vondt der og da, men i lengden så er det så sinnsykt verdt det. Fordi UANSETT hvem du er, så klarer du deg bedre alene enn med noen som ikke får deg til å føle deg som den beste versjonen av deg selv og som ikke gir deg 100%! Du fortjener noen som er OBSESSED med deg.

Med sin hudløse musikk og personlige tekster har Victoria Nadine blitt en av de mest toneangivende unge artistene i Norge. Singelen "Nerve" har til nå fått over 10 millioner avspillinger på strømmetjenester og har blitt den mest spilte låten på NRK P3. «Happy Tears» ligger #6 på radiolistene for øyeblikket.

Victoria Nadine har også blitt nominert til ulike priser som Årets nykommer under P3 Gull, Årets gjennombrudd under Spellemannprisen og Årets Gjennombrudd Populærmusikk 2023 på Musikkforleggerprisen.

Det siste året har Victoria Nadine reist rundt i verden og skrevet og spilt musikk i Los Angeles, Berlin, Stockholm og Oslo med stjernelag av internasjonale låtskrivere. Victoria Nadine har vært å se på flere festivaler rundt om i sommer, som Slottsfjell, FOMA, Idyll, Sydli, Rakettnatt, Festningen, og Findingsfestivalen.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Jakob Våthatt: Et tradisjonsrikt værmerke i Norge

25-07-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Jakob Våthatt: Et tradisjonsrikt værmerke i Norge

Nå peker stadig flere værmerker mot en flott periode med med sol og sommervær.

Les mer i RingeriksAvisa

Nedgang i tallet på vrakede biler

25-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nedgang i tallet på vrakede biler

De siste fem årene har tallet på biler som vrakes, gått ned år for år. I fjor ble det vraket nær 27 prosent færre biler enn i 2018.

Les mer i RingeriksAvisa

TorsdagsQuiz

25-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens spørsmål. Svaren finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Bil påkjørt av tog i Sarpsborg

24-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bil påkjørt av tog i Sarpsborg

En bil er påkjørt av et tog i Sarpsborg, opplyser politiet. Nødetatene er på vei.

Les mer i RingeriksAvisa