fredag, 25 august 2023 09:54

Victoria Nadine “Better Off Alone”

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Victoria Nadine med låt om at man ikke skal godta å bli tatt for gitt og med budskapet; «Du klarer deg bedre alene enn med noen som ikke får deg til å føle deg som den beste versjonen av deg selv».

Better Off Alone er skrevet i samarbeid med produsent- og låtskriverduoen Skinny Days.

Jeg skrev denne låta for ikke så lenge siden sammen med Skinny Days. Det var en skikkelig gøy prosess fordi jeg kjente at jeg hadde behov for å skrive en låt som hadde litt power i seg. Noe litt annet enn det jeg har gjort før.

Denne låten er ment som en empowering låt for de som trenger å høre at man ikke skal godta å bli tatt for gitt, eller å ikke bli behandlet sånn som man fortjener. Det er alt for mange (inkludert meg tidligere) som er i et forhold hvor man gir og gir, men aldri får tilbake. De som får deg til å lure på om du er bra nok og som ødelegger selvtilliten din. Men det som IKKE er ødeleggende for selvtilliten derimot, er å klare å faktisk dra når noen behandler deg dårlig eller bare ikke er like investert som du er. Det betyr ikke at det ikke gjør vondt der og da, men i lengden så er det så sinnsykt verdt det. Fordi UANSETT hvem du er, så klarer du deg bedre alene enn med noen som ikke får deg til å føle deg som den beste versjonen av deg selv og som ikke gir deg 100%! Du fortjener noen som er OBSESSED med deg.

Med sin hudløse musikk og personlige tekster har Victoria Nadine blitt en av de mest toneangivende unge artistene i Norge. Singelen "Nerve" har til nå fått over 10 millioner avspillinger på strømmetjenester og har blitt den mest spilte låten på NRK P3. «Happy Tears» ligger #6 på radiolistene for øyeblikket.

Victoria Nadine har også blitt nominert til ulike priser som Årets nykommer under P3 Gull, Årets gjennombrudd under Spellemannprisen og Årets Gjennombrudd Populærmusikk 2023 på Musikkforleggerprisen.

Det siste året har Victoria Nadine reist rundt i verden og skrevet og spilt musikk i Los Angeles, Berlin, Stockholm og Oslo med stjernelag av internasjonale låtskrivere. Victoria Nadine har vært å se på flere festivaler rundt om i sommer, som Slottsfjell, FOMA, Idyll, Sydli, Rakettnatt, Festningen, og Findingsfestivalen.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Eirik Jensen må tilbake i fengsel

24-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Eirik Jensen må tilbake i fengsel

Kriminalomsorgen har besluttet at den korrupsjonsdømte ekspolitimannen Eirik Jensen (66) må tilbake i fengsel. Jensens advokat mener det vil være direkte skadelig.

Les mer i RingeriksAvisa

Flertall for 15-årsgrense for sosiale medier

24-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Flertall for 15-årsgrense for sosiale medier

En ny undersøkelse viser at 70 prosent av befolkningen er for å innføre en 15-årsgrense for sosiale medier.

Les mer i RingeriksAvisa

FredagsQuiz

24-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens spørsmål. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Problemer hos Telia er nå fikset

23-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Flere Telia-kunder mistet ved 21-tiden torsdag kveld internett. Nettselskapet opplyser at de jobber med feilsøking.

Les mer i RingeriksAvisa