fredag, 29 mai 2015 13:19

Tar oppgjør med hatere

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
I dag slapp Admiral P den nye musikkvideoen til singelen "Hatere ft. OnklP" fra albumet Selvtillit & Tro. I dag slapp Admiral P den nye musikkvideoen til singelen "Hatere ft. OnklP" fra albumet Selvtillit & Tro.

I dag slapp Admiral P den nye musikkvideoen til singelen "Hatere ft. OnklP" fra albumet Selvtillit & Tro som ble sluppet sent i fjor.

Videoen er regissert av Eigil Langmark og filmet på Trøgstad skole. Den portretterer ungdommer som blir mobbet og som tør å ta et oppgjør med sine mobbere.

Musikkvideoen ble premiert på P3Nett i dag morges

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Stjal bilene til folkehøgskolen

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at det nylig hadde vært innbrudd på Ringerike Folkehøyskole. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det er trolig to personer som har...

Les mer i RingeriksAvisa

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa