annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

fredag, 19 februar 2021 09:15

Demi Lovato fikk hjerneskade etter overdosen som nesten drepte henne: – Jeg er på mitt niende liv

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Demi Lovato var minutter fra å dø etter 2018-overdosen, som forårsaket tre hjerneslag og en hjertestans. I februar i fjor gjorde hun comeback under Super Bowl-finalen for å synge nasjonalsangen. Demi Lovato var minutter fra å dø etter 2018-overdosen, som forårsaket tre hjerneslag og en hjertestans. I februar i fjor gjorde hun comeback under Super Bowl-finalen for å synge nasjonalsangen. Foto: AP

Demi Lovato kunne blitt en av de mange kjendisene som har dødd av overdoser i forbindelse med dødsdopet fentanyl. I stedet lever hun videre – men med en hjerneskade.

– Jeg merker virkningen fremdeles, sier Lovato, som blant annet sliter med tåkete syn og blinde flekker og derfor ikke kan kjøre bil og fortsatt sliter med å lese, ifølge BBC.

Det nærmer seg premieren for den fire episoder lange dokumentarserien «Demi Lovato: Dancing with the Devil», som sparker i gang SXSWs filmfestival 16. mars og blir å se på YouTube Originals fra 23. mars.

Dokumentaren utforsker overdosen som nesten drepte henne i 2018, og det som fulgte. I en ny filmtrailer som er sluppet røper Demi Lovato at legene mente at hun ble funnet akkurat i tide:

– Legene sa jeg hadde fem til ti minutter igjen.

Hun ble funnet bevisstløs i sitt eget hjem i juli 2018, og kjørt rett på sykehus der de klarte å berge henne – til tross for at Lovato var gjennom tre hjerneslag og en hjertestans.

– Jeg har hatt mange liv, som katten min. Jeg er på mitt niende liv, sier hun i filmtraileren.

Demi Lovato hadde vært nykter i seks år da hun begynte å ruse seg igjen. En måned senere tok hun den utilsiktede overdosen. Nå vil hun hjelpe andre som har gått nedover den samme veien som henne selv.

– Jeg ville si det som det er, og ønsket å dele for alle fansene mine, sier den tidligere barnestjernen og «Camp Rock»-skuespilleren som gikk videre til en suksessrik artistkarriere.

Hele tiden har hun vært åpen om at hun har slitt med psyken og rusavhengighet, blant annet i dokumentarene «Stay Strong» fra 2012, der hun delte at hun slet med spiseforstyrrelser og selvskading, og «Simply Complicated» fra 2017, der hun tok for seg rusavhengigheten.

– En av hovedårsakene til at jeg går ut nå er så jeg aldri mer behøver å leve det livet igjen, uttalte Demi Lovato onsdag til pressen.

Hun sparket i gang artistkarrieren i fjor da hun sang USAs nasjonalsang under Super Bowl 2020, og opptrådte i januar under innsettelsen av Joe Biden som president. I «Demi Lovato: Dancing with the Devil» hører man også litt av den nye låten med samme tittel som dokuserien.

NTB

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.