annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

fredag, 22 januar 2021 09:43

OnklP & De fjerne slektningene slipper til fansen i ny musikkvideo

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
OnklP & De fjerne slektningene slipper til fansen i ny musikkvideo Foto: Pål Laukli

Etter tre sterke album, prisdryss og låtsuksesser som «Styggen på Ryggen» gjør Slekta comeback med sitt fjerde studioalbum. Samtidig slippes musikkvideo med tittelsporet «Sorry for i går» hvor fansen spiller en viktig rolle.

Medlemmene fra Oslo Ess, Turbonegro og OnklP har siden første stund imponert med sin musikalske stil og levering av sterke sangtekster om temaer som kjærlighet, håp, dop og død. Etter et turbulent 2020 slippes platens første låt «Sorry for i går» på den første dagen i 2021, hvor både tittel og lanseringsdato reflekterer slutten på noe tungt, og starten på noe nytt.

Tittelsporet får også sin egen musikkvideo. Her har fansen har fått sende inn sine bidrag med klipp fra ting som går gærent. Resultatet er en herlig mix av bandet i studio og situasjoner som minner oss på at vi alle har noe å være litt å være sorry for. Musikkvideoen er produsert av Tangrystan i samarbeid med SMFB, og regissert av Meriam Braanaas.

Pangstart på 2021

Det fullstendige studioalbumet «Sorry for i går» lanseres 22. januar 2021, etterfulgt av omfattende Norgesturné som starter med intimkonsert på Rockefeller 29. januar. Som ett av Norges beste liveband er sannsynligheten stor for at også dette vil stille seg i rekken som en av deres minnerike liveopptredener.

OnklP gjør opptreden på NRKs nye lørdagssatsning

OnklP blir å se i den nye NRK lørdagssatsningen «De Neste» fra og med midten av mars.

 

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.