lørdag, 28 desember 2019 13:48

Ruben er ute med ny musikk!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ruben er ute med ny musikk! Foto: Universal Music

Ruben fra Bjarkøy i Nord Norge har mildt sagt hatt et begivenhetsrikt år med over 100 millioner streams, til topps på norsk radiochart og samme låt topp 50 – hele tre ganger. I dag er den unge artisten ute med «As Long As I Break Your Heart», skrevet sammen med høyt respekterte artist og låtskriver Sandro Cavazza (Kygo & Avicii).

“Å jobbe med Sandro er noe jeg alltid har hatt lyst til. Han er en av de låtskriverne jeg har blitt mest inspirert av. ”

En smålig nervøs Ruben møtte Cavazza for første gang i studio i Stockholm der de begynte å jobbe på en melodi til en romantisk kjærlighetslåt. Denne viste seg senere å få et litt annerledes budskap, som tydeliggjøres i låten.

Med blant annet slipp av debut EP «Melancholic», Spellemannsnominasjoner, opptreden på VG lista, festivalbookinger og en storslagen debut-konsert i Oslo, avslutter Ruben det fantastiske musikkåret med balladen «As Long As I Break Your Heart».

Det er bare å glede seg til 2020.

”Det føles veldig godt å avslutte 2019 med denne låten. Et surrealistisk år som avsluttes med et hint av hva folk tematisk kan forvente fra meg neste år. Det blir nok tekster fra et noe annet perspektiv enn tidligere. Neste år skal jeg ta med meg en ”edge” inn i musikken som for meg føles spennende og riktig”

Mer om Ruben:

Rubens debutsingel "Walls"2017) nådde #6 på Spotifys Top Chart i Norge og ble værende over et år på Spotifys Top 200. "Lay By Me" (2018) nådde toppen av radio chart og #6 på Spotifys Top chart i Norge. Hans debut EP «Melancholic» består av singlene "Walls", "The Half" (2018) og "Lay By Me" i tillegg til"Melancholia" og "Power". Sistnevnte nådde #24 på den norske topp 50 og har kontinuerlig ligget på topp 50 charts i 140 dager. Ruben har skrevet all musikk og tekst, og han er medprodusent på alle låtene sine.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Nordmann vant 254 millioner kroner i Eurojackpot

27-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nordmann vant 254 millioner kroner i Eurojackpot

To spillere delte førstepremiepotten og vant svimlende 254.782.600 kroner hver i Eurojackpot fredag kveld. En av vinnerne er en mann fra Østlandet.

Les mer i RingeriksAvisa

Lørdagsquiz

27-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Storbrann på gård i Sverige – over 200 kyr døde

27-07-2024 Nyhetsklipp NTB/TT - avatar NTB/TT

Over 200 kyr mistet livet i en storbrann på en gård utenfor Örebro i Sverige natt til lørdag.

Les mer i RingeriksAvisa

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

26-07-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

(Annonse) Morris er en norsk butikkjede med et stort utvalg av motevesker, kofferter, bager, sekker og tilbehør fra flere kjente merkevarer. Vår visjon er å tilby kundene kvalitetsprodukter til hyggelige...

Les mer i RingeriksAvisa