mandag, 31 august 2015 21:17

Justin Biebers "What Do You Mean" til #1 i over 80 land

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Topp-plassering med rykende fersk singel, samt albumannonsering og videoslipp.

Fredag slapp Justin Bieber singelen "What Do You Mean" som i løpet av kort tid har rukket å lage massive lydbølger verden over. Låta gikk til #1 på iTunes i over 80 land, og klatret raskt til førstplass på både den norske og globale Spotify-listen. «What Do You Mean?» er skrevet av Jason "PooBear" Boyd, produsert av MdL (Mason Levy) og Bieber selv, og er den første singelen fra hans kommende album som slippes 13. november.

Justin Bieber opptrådte under nattens MTV VMA's, som var hans første opptreden på VMA's siden hans episke medley av “Baby,” “Somebody to Love”og “U Smile” i 2010. Rett etter hans fantastiske og emosjonelle fremførelse, ble musikkvideoen til "What Do You Mean" sluppet. Se den lidenskapelige videoen her.

"Det har vært en fantastisk reise å skrive, spille inn og etterhvert slippe dette albumet til fansen min," sier Beiber selv om skiva som kommer senere i år. "Jeg er så glad for at så mange har bidratt og deltatt, og jeg håper de er mottagelige for albumet og elsker det like høyt som jeg gjør. Dette er bare det første steget på en lang reise for meg. Dette albumet er svært personlig, det er så mye hjerte og sjel i det, og jeg kan knapt vente på å få ta fansen min med på reisen."

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Stjal bilene til folkehøgskolen

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at det nylig hadde vært innbrudd på Ringerike Folkehøyskole. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det er trolig to personer som har...

Les mer i RingeriksAvisa

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa