fredag, 28 august 2015 14:43

Demi Lovato slipper nytt album

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Demi Lovato Demi Lovato

Damen er klar med sitt femte album i oktober. Med hitten «Cool For The Summer», som gikk #1 på iTunes, har Demi Lovato ingen planer om å «cool down» og svinger høsten i gang med nytt album.

16 oktober slippes Confident og på albumet har hun jobbet med blant andre Max Martin, Ryan Tedder, Steve Mac, Jason Evigan, Mr Cousins, Savan Kotecha, Stargate og Iggy Azalea. For å feire utgivelsen skal Lovato opptre på MTV Video Music Awards førstkommende søndag.

Sangerinne, skuespiller og TV-stjerne Demi Lovato fikk sitt gjennombrudd i 2008 i Disneys Camp Rock og fikk etter det platekontrakt med Hollywood Records. Hennes andre album Here We Go Again gikk rett inn på #1 på Billboards albumliste da det ble sluppet. Hun har hatt en rekke hitter som ”Skyscraper”, ”Give Your Heart A Break” og ”Heart Attack” og har i tillegg laget kjenningsmelodien ”Let It Go” til filmen Frozen, som har over 400 millioner visninger på YouTube.

Demi Lovato har over 21 millioner følgere på Instagram, 30 millioner følgere på Twitter, og nærmere 37 millioner fans på Facebook. Hun har over 2 milliarder visninger på YouTube og over 50 millioner streams på Spotify i Norge.

Track Listing:

1. “Confident”

2. “Cool For The Summer”

3. “Old Ways”

4. “For You”

5. “Stone Cold”

6. “Kingdom Come” (featuring Iggy Azalea)

7. “Waitin For You” (Featuring Sirah)”

8. “Wildfire”

9. “Lionheart”

10. “Yes”

11. “Father” 

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa