Oppdatert 27.05.2018

Rag’n’Bone kommer 12. februar

Rag’n’Bone mans etterlengtede album «Human» kan fra i dag forhåndsbestilles på iTunes og slippes 12.02.2017.

Rag’n’Bone Man, eller Rory Graham som han egentlig heter, spiller i kveld for et utsolgt Blå i Oslo og har den siste tiden toppet lister verden over med singelen som bærer samme navn som albumet, «Human». Singelen, som har blitt tildelt gullplate i 7 land, har blitt streamet 45 millioner ganger og har vært nummer én på iTunes i 25 land.

Graham ble tidligere i år nominert til BBC’s «Sound of 2017» og  tatt med i Apple Musics «New Artists» for 2017. Han ble i tillegg til dette nylig nominert til BRITs Critics Choice Awards, som er en prestisjetung kåring av 2017 mest lovende artister. Tidligere vinnere er blant annet storheter som Adele, Ellie Goulding og Sam Smith.

De som ikke har billetter til kveldes konsert på Blå, har mulighet for å se han på TV»’s stjernespekkede Artist Galla den 17. desember, som i år er et samarbeid med Flyktninghjelpen for å hjelpe barn på flukt.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.