søndag, 30 oktober 2016 12:29

Avenged Sevenfold overrasker med nytt album

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Avenged Sevenfold overrasket alle med å slippe et nytt album nå nettopp. Det nye albumet har fått tittelen The Stage og er bandets syvende studioalbum og det første på Capitol Records.

California-bandet, som består av vokalist M. Shadows, gitarister Synyster Gates og Zacky Vengeance, bassist Johnny Christ og trommis Brooks Wackerman, feiret releasen med et grensesprengende show som ble streamet live fra taket til ikoniske Capitol Records Tower i Hollywood.

Bandet gjorde en 3D/360° virtual reality opptreden som ble streamet live for fansen gjennom VRTGO VR plattformen. Fansen "deltok" på arrangementet ute i gatene og ved Captiol Tower ved bruk av augmented reality (AR). AR blander data fra den fysiske verden med datagenerert sanseinntrykk som grafikk, video og lyd for en bedre opplevelse.

VRLIVE streamet arrangementet til 50 Samsung Gear VR på bakkenivå som guidet fansen til scenen på toppen av Capitol Tower. Etterpå feiret bandet med fansen, tok bilder og delte historier om den hemmelighetsfulle releasen.

The Stage følger opp Avenged Sevenfolds Hail To The King (2013), som gikk rett til #1 på Billboard 200 da det kom. Albumet er produsert av bandet selv med hjelp fra Joe Barresi (Queens of the Stone Age, Tool).

Bandet har latt seg inspirere av Carl Sagen og Elon Musk, og tegner seg en futuristisk fremtid der teknologisk intelligens har akselert  - både på godt og vondt.

Albumet avsluttes av en episk 15 – minutters låt, «Exit», som har med seg prisvinnende astrofysiker Neil deGrasse Tyson på vokal.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa