lørdag, 22 oktober 2016 10:25

Nytt album fra KORN

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

KORNs tolvte studioalbum «THE SERENITY OF SUFFERING» representerer en helhet i bandets karriere med et tydelig blikk mot fremtiden. De utnytter sine kunstneriske bånd og dype historie til å dra seg frem gjennom mørket og finner nye måter å skape et moderne album som fornyer deres ikoniske lyd på en frisk og spennende måte.

Siden i sommer har det to ganger Grammy Award-vinnende bandet herjet Amerika med utsolgte konserter sammen med Rob Zombie og Breaking Benjamin. De nye låtene som ble sluppet (“Rotting In Vain,” “Insane,” “A Different World” featuring Corey Taylor og “Take Me”) ble tungt omfavnet av fans og kritikere. Samlet genererte videoene over 15 millioner visninger i YouTube og har streamet mer enn 10 millioner.

«THE SERENITY OF SUFFERING» er produsert av Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Deftones, Mastodon), og markerer et comeback til dual-gitar, dynamikk og noen av frontmann Jonathan Davis mest inspirerte øyeblikk og selvreflekterende uttrykk.

Albumet viser et KORN – som også består av James "Munky" Shaffer (gitar), Reginald "Fieldy" Arvizu (bass), Brian "Head" Welch (gitar) og Ray Luzier (trommer) – som utnytter all sinne og kraft til å balansere mellom lys og mørke på den måten som bygde bandets varemerke helt i fra starten.

KORN skapte et udødelig bånd i 1993 første gang Jonathan Davis, James "Munky" Shaffer, Reginald "Fieldy" Arvizu, og Brian "Head" Welch besluttet å lage musikk sammen. De utøste blod, svette og tårer i studio og på scenen, med et ubestridelig og unikt sound som permanent endret kursen på rocken. Etter seks banebrytende utgivelser, to Grammy Awards, utallige utsolgte show, og 40 millioner solgte album på verdensbasis, forlot "Head" bandet i 2004 for å bekjempe sin rusavhengighet. KORN rekruterte trommeslager Ray Luzier i 2007 og slapp fire full-lengdere til. I 2012 ble det en triumferende og tårefylt reunion på scenen da bandet headlinet Carolina Rebellion Festival da "Head" dukket opp i sin legendariske del på "Blind". Gamle bånd ble på ny knyttet og tiden var inne for et nytt studioalbum. The Paradigm Shift, som sømløst blandet bandets alltid tilstedeværende innovasjon med dets matalliske signatur, banet vei for fremtiden enda en gang. I 2014 startet KORN startet sitt 20-års jubileum ved å spille det kritikerroste selvtittulerte debutalbumet i sin helhet. Konsertene ble så godt mottatt at de fortsatte festlighetene inn i 2015.

Alt dette har ledet frem til dagens utgivelse – KORNs tolvte album: «THE SERENITY OF SUFFERING»

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa