fredag, 16 september 2016 09:18

Ny låt fra deLillos!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

I dag slipper deLillos andre smakebit fra deres 16. album - Peiling på Seiling. Singelen som skal følge opp sommerhiten «Aldri epleslang» er tittelsporet til det kommende albumet.

Lars Lillo har selv sagt noen ord om den nye låta:

Peiling på seiling, er ikke først og fremst en tekst om seilekunnskaper, nei det er erkjennelsen av at det er en del ting som vi mennesker ikke rekker å gjennomføre i løpet av et liv. For eksempel det å seile rundt jorda. Aldri for sent? Kanskje ikke, men 'hakke no båt, og hakke no peiling på seiling'. Og det som er verst, hakke no tro på at det blir noe av heller. Låta speiler en bitter og sint sårhet som uheldigvis kan dukke opp når man har pusha mer enn femti. Men i musikken kan slike negative fenomener faktisk utgjøre en positiv energi. Som er litt morsom også.

Albumet Peiling på Seiling kommer 28. oktober, men kan forhåndsbestilles på Tigernet og i iTunes.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Stjal bilene til folkehøgskolen

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at det nylig hadde vært innbrudd på Ringerike Folkehøyskole. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det er trolig to personer som har...

Les mer i RingeriksAvisa

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa