torsdag, 12 mai 2016 22:52

Sjokkcomeback fra The Stone Roses

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

De britiske legendene med sin første låt siden 1995.

Ryktene om ny musikk fra The Stone Roses har svirret helt siden bandet ble gjenforent i 2011. Dette førte til en rekke utsolgte konserter i over hele verden. Fem år senere slipper de sin første singel på over 20 år, låta All For One er nå tilgjengelig på strømmeplattformene.
På 80-tallet dannet Ian Brown, John Squire, Mani og Reni det som etter hvert ble et av de mest innflytelsesrike rockebandene gjennom tidene. Etter en rekke enkeltlåter, tok det selvtitulerte debutalbumet Storbritannia og verden med storm i 1989 og gjorde kvartetten til frontfigurer for Madchester-bølgen som preget britisk musikk de neste årene. To tiår senere omtales det av mange som det beste debutalbumet gjennom tidene.
Det tok fem år før bandet ga ut oppfølgeren, passende nok kalt The Second Coming. Men etter interne stridigheter og sykdom, ble bandet oppløst i 1996. I årene etter har fansen trøstet seg med She Bangs The Drum, Fools Gold, I Wanna Be Adored og Love Spreads. Nå kan de endelig høre ny musikk fra The Stone Roses.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa