onsdag, 06 september 2023 13:39

Christian ansatt som ny redaktør i Ringerikes Blad

Skrevet av
– Jeg vil nesten si at jeg hadde oppveksten min i Ringerikes Blad, og føler på alle måter at jeg nå kommer hjem – både til avisa og til Ringerike. Nå gleder jeg meg til å møte både de ansatte og avisas lesere igjen, sier Christian Senning Andersen. – Jeg vil nesten si at jeg hadde oppveksten min i Ringerikes Blad, og føler på alle måter at jeg nå kommer hjem – både til avisa og til Ringerike. Nå gleder jeg meg til å møte både de ansatte og avisas lesere igjen, sier Christian Senning Andersen. Foto: Kalle Punsvik.

Christian Senning Andersen (44) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad i Hønefoss. Andersen er fra byen og kommer fra avisa Fremover i Narvik, som han har ledet siden 2016.

Han overtar stillingen etter Sissel Skjervum Bjerkehagen, som før sommeren ble ansatt i avisa Hadeland.

– Jeg gleder meg stort til å komme tilbake til Ringerikes Blad, og er stolt og veldig takknemlig over å ha fått denne jobben i «min avis». Jeg vil nesten si at jeg hadde oppveksten min i Ringerikes Blad, og føler på alle måter at jeg nå kommer hjem – både til avisa og til Ringerike. Nå gleder jeg meg til å møte både de ansatte og avisas lesere igjen, sier Christian Senning Andersen.

Med Christian Senning Andersen får Ringerikes Blad en kompetent toppleder med bred erfaring. Foruten sju år i Fremover, har Andersen vært administrerende direktør i Hallingdølen, hatt flere redaktørroller i Haugesunds Avis og vært produktsjef for nettaviser i A-pressen (nåværende Amedia). Han har også 12 års erfaring fra Ringerikes Blad, og har hatt flere lederoppgaver i avisa han nå vender tilbake til.

– Det har vært en reise, og jeg har vært kjempeheldig som har fått sju spennende og givende år i Narvik og i Fremover og fått jobbe med flinke folk som brenner for regionen. Det blir vemodig å forlate Fremover, de ansatte og alle jeg er blitt kjent med her, men det er en drøm som blir virkelighet når jeg kan komme tilbake til Ringerikes Blad, sier Senning Andersen.

Styreleder Kristina Fritsvold Nilsen er svært tilfreds med ansettelsen av Christian Senning Andersen som ny leder i Ringerikes Blad.

– Christian har vokst opp i avisas dekningsområde, og har tidligere jobbet i Ringerikes Blad. Han framstår som inspirerende og faglig dyktig. Han er kunnskapsrik, både om samfunnsforhold og om viktige spørsmål for mediebransjen. Som leder i flere medievirksomheter har han fått bred erfaring med å drive lokale medier. Dette vil nå komme Ringerikes Blad til gode. Jeg er helt sikker på at ansettelsen av Christian vil gi avisa et ytterligere løft, sier hun.

Andre saker å lese

Russland: Ukrainsk rakett har truffet svartehavsflåtens hovedkvarter på Krim

22-09-2023 Nyhetsklipp NTB-Reuters - avatar NTB-Reuters

Minst én ukrainsk rakett har truffet den russiske svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim-halvøya, bekrefter lokale myndigheter.

Les mer i RingeriksAvisa

Ap-nestor Martin Kolberg mener partiet er i krise – vil ha SV i regjering

22-09-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Ap-nestor Martin Kolberg mener partiet er i krise – vil ha SV i regjering

– At partiledelsen ikke vil kalle dette en krise, forsterker krisen, mener Martin Kolberg. Han ber Støre invitere SV inn i regjeringen, men de vil ikke redde Ap.

Les mer i RingeriksAvisa

Analytikere: Ukraina første gang bak Russlands tredje forsvarslinje

22-09-2023 Nyheter NTB-AFP-TT - avatar NTB-AFP-TT

Analytikere: Ukraina første gang bak Russlands tredje forsvarslinje

Ukrainske styrker opererer enkelte steder vest i Zaporizjzja bak Russlands tredje og siste forsvarslinje, ifølge Institute for the study of war (ISW).

Les mer i RingeriksAvisa

Nå er det jul igjen – i alle fall på radio

22-09-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå er det jul igjen – i alle fall på radio

Mens eplene fremdeles henger røde på trærne, starter Lise Askvik friskt opp årets juleradio. Det skjer på dagen tre måneder før julaften, den 24. september. Juleradioen kan høres over hele...

Les mer i RingeriksAvisa