torsdag, 19 januar 2023 18:22

Medlemsmøte i Hole pensjonistforening.

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Medlemsmøte i Hole pensjonistforening. Foto: Privat (Satt sammen av to bilder)

Torsdag 18. januar 2023 var 24 pensjonister fra Hole pensjonistforening samlet til medlemsmøte på Hole Herredshus.

Ringerike mannskor har gjennom flere år vært foreningens faste underholdning på det første møtet i året. Det var ekstra stor stas å ha dem tilstede i år da det nå var 3 år siden sist.

Formann Rune Western ønsket velkommen. Han innledet oss alle i 1 minutts stillhet for å minnes de i foreningen som har gått bort i løpet av 2022.

17 medlemmer fra Ringerike mannskor med dirigent Leif Berger sang så julen ut. De sang vakkert igjennom 6 kjente og kjære julesanger: Terje Aurdal var god solist i Det lyser i stille grender og O helliga natt, og en kunne kjenne på at roen senket seg.

Etterpå satt vi alle samlet rundt et hesteskobord og spiste snitter med masse godt på (reker, laks og karbonader) og Ringerikskringle levert fra Vik Skysstasjon. Praten gikk livlig og lett over kaffekoppen blant alle oss hyggelige menneskene som var til stede. Gleden fikk utløp hos dem som fikk solgt masse lodd og hos dem som vant gevinster. Sjelden er det så mange gevinster på en utlodning, mellom 25 og 30 gevinster. Reidun Ludmann bidrog med 15 par ullsokker, som hun hadde strikket! Jeg vil også nevne at det ble tatt miljøhensyn, loddene var gjenbrukslodd og medlemmene i foreningen hadde med seg tallerken, kopp, kniv og gaffel.

Til slutt sang koret vakkert inn det nye året, med 6 kjente sanger, hvorav 3 fra Ringerike. Koret avsluttet med en nydelig versjon av Velsignelsen og ble applaudert til ekstranummer. Da fikk vi den kjente og kjære sangen, Fager kveldsol smiler.

Det var en meget fornøyd forsamling som takket for møtet.

Andre saker å lese

Vålerenga ydmyket serieleder Oilers

04-02-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Vålerenga knuste serieleder Stavanger Oilers 6-1 på hjemmebane lørdag. Steffen Thoresen spilte sin 914. kamp i norsk eliteserie da Manglerud Star tapte klart.

Les mer i RingeriksAvisa

Omsetning av eiendommer i Ringerike kommune uke 5

04-02-2023 Eiendomsoverdragelser Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Omsetning av eiendommer i Ringerike kommune uke 5

Her er de ferske eiendomsoverdragelsene fra den siste uken.

Les mer i RingeriksAvisa

Storhamar dominerte mot Stavanger Oilers – Stjernen med maktdemonstrasjon

03-02-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Det ble en fest for hjemmefansen da Storhamar slo Stavanger Oilers på egen is i eliteserien ishockey. Stjernen ydmyket Frisk Asker i en målfest.

Les mer i RingeriksAvisa

Bil krasjet i gangbrua - E16 stengt på ubestemt tid

03-02-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Bil krasjet i gangbrua - E16 stengt på ubestemt tid

E16 mellom Skui og Sollihøgda er sperret i begge retninger på ubestemt tid etter at et kjøretøy kjørte inn i en gangbru. Det er ikke meldt om personskader.

Les mer i RingeriksAvisa