fredag, 18 november 2022 07:52

Twitter-kontorene stengte dørene for de ansatte

Skrevet av
Twitters nye sjef Elon Musk har allerede rukket å innføre en rekke radikale endringer i selskapet på den korte tiden han har vært eier. Twitters nye sjef Elon Musk har allerede rukket å innføre en rekke radikale endringer i selskapet på den korte tiden han har vært eier. Foto: Susan Walsh / AP / NTB

Twitter-ansatte er blitt fortalt at kontorene vil være stengt noen dager uten at det oppgis noen årsak. Samtidig ønsker en rekke ansatte å si opp jobben.

I eposten som er sendt ut til de ansatte, står det at kontordørene vil være stengt og at kortene ikke vil gi adgang fram til mandag 21. november, skriver BBC.

I mailen minnes det også om selskapets retningslinjer om ikke å diskutere intern informasjon i sosiale medier eller til pressen.

Twitters nye sjef Elon Musk har fått kritikk den siste tiden for å innføre flere radikale endringer etter at han nylig kjøpte medieselskapet for 44 milliarder dollar. Han har sparket halvparten av selskapets 7.500 ansatte og skrotet en hjemmekontorordning.

Onsdag denne uken sendte han ut et internt brev til de ansatte hvor han ba dem velge mellom å godta lange, intense arbeidsøkter eller slutte i jobben. De fikk frist til å svare klokken 17 dagen etterpå.

«For å bygge et banebrytende Twitter 2.0 og lykkes i en stadig mer konkurransepreget verden, må vi være ekstremt hardcore. Dette vil bety å jobbe i mange timer med høy intensitet. Bare eksepsjonell ytelse vil gi bestått karakter», skrev Musk i brevet.

Hundrevis av ansatte er anslått å være på vei ut av selskapet etter Musks krav, skriver Reuters. Musk selv skrev på Twitter torsdag at han ikke var bekymret for oppsigelsene og la til at «de beste folkene blir».

Andre saker å lese

Mann filmet kvinner på toalett på utested

04-12-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En mann i 20-årene er tiltalt for å ha snikfilmet en rekke kvinner som gikk på toalettet på et utested i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

31.000 personer kan stå uten gyldig førerkort fra nyttår

03-12-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

31.000 personer kan stå uten gyldig førerkort fra nyttår

31.899 personer har ennå ikke fornyet sitt store, plastlaminerte førerkort. Fra årsskiftet er ikke disse førerkortene gyldige lenger.

Les mer i RingeriksAvisa

Bensinstasjon ranet

03-12-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Flere gjerningspersoner ranet en Circle K-stasjon på Tunga i Trondheim natt til lørdag.

Les mer i RingeriksAvisa