lørdag, 17 september 2022 21:59

Stortap for Ringerike Panthers

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Manglerud Star herjet med Ringerike og vant hele 7-0 i egen hall. Parker Bowles førte an med hattrick, mens Darien Craighead hadde to mål og to assist. Joachim Lunde Hermansen var også tomålsscorer.

Frisk Asker er fortsatt uten poengtap i eliteserien ishockey. Lørdag kom den tredje strake seieren med 4-2 borte mot Stjernen.

Stjernen tok ledelsen to ganger i egen hall, begge ved Austin Cangelosi, men Frisk vendte kampen i sin favør med tre scoringer i løpet av 2.19 minutter i slutten av 3. periode.

Mikkel Christiansen, Thomas Valkvæ Olsen og Hampus Gustafsson (straffe) sikret poengene for Frisk. Felix Girard hadde scoret lagets første mål.

Vålerenga fikk sin første seier med 5-2 borte mot Lillehammer. Mål av Mika Partanen og Magnus Brekke Henriksen med 27 sekunders mellomrom i midtperioden ga gjestene en 3-1-ledelse de aldri ga fra seg.

Mesterligadeltaker Stavanger tok sin første seier for sesongen med 3-1 over Storhamar. Colton Beck scoret to av målene og hadde også assist på Dan Kissels 2-1-scoring i slutten av midtperioden.

Sparta måtte slite for å slå poengløse Grüner 2-0 på bortebane. Paulius Gintautas var eneste målscorer inntil Hans Kristian Jakobsson punkterte kampen i tomt bur rett før slutt.

NTB

Andre saker å lese

Fram og tilbake er like langt: Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16 flyttes ti…

06-10-2022 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Fram og tilbake er like langt: Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16 flyttes tilbake til Bane NOR og Nye Veier

– Vi står i en situasjon med stramme økonomiske rammer. Samtidig ser vi at fordelene ved å bygge jernbane og vei som et fellesprosjekt er lavere enn antatt og vi...

Les mer i RingeriksAvisa

Bergwitz-Larsen med humankonsum

06-10-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Jakob Bikset Bergwitz-Larsen er daglig leder og styreleder i det nyetablerte Byarctic AS. Med i styret er Carl Erik Bergwitz-Larsen. Kapitalen er kr 30.000. Formålet med selskapet er oppgitt til: Produksjon, videreforedling...

Les mer i RingeriksAvisa

Garntangen AS ikke på skinner?

06-10-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå skulle alt være greit og innsatsen på topp på Garntangen, men foretaket har ikke revisor og har nå fått fire uker til å skaffe en. I motsatt fall vil...

Les mer i RingeriksAvisa

Signalfeil på Gardermobanen

05-10-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En signalfeil på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo S fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil...

Les mer i RingeriksAvisa