søndag, 07 august 2022 15:59

Tysk campingbil utfor vei ved Stegastein

Skrevet av
Søndag veltet en tysk campingbil på den smale og tungt turist-trafikkerte veien fra Aurland mot utsiktspunktet Stegastein. Ingen ble skadd i uhellet. Søndag veltet en tysk campingbil på den smale og tungt turist-trafikkerte veien fra Aurland mot utsiktspunktet Stegastein. Ingen ble skadd i uhellet. Foto: Vest politidistrikt / NTB

Ingen ble skadd da en tysk campingbil veltet og ble hengende utfor en bratt vei i Aurland, på vei mot utkikkspunktet Stegastein.

Bobilen kjørte på den smale og tungt turist-trafikkerte veien fra Aurland mot Stegastein da uhellet skjedde i den første 180-graderssvingen etter bebyggelsen på vei oppover, opplyser politiet.

– Det er ikke meldt om personskade, og det er ikke mistanke ruskjøring, heter det i en pressemelding fra Vest politidistrikt.

Det var to personer i bilen, og de fikk kravlet seg ut og i sikkerhet. Bilberger er på stedet søndag ettermiddag, og veien er stengt.

– Det har vært flere uhell på denne veien i sommer, men heldigvis uten alvorlige personskader, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i en epost til NTB.

Utkikkspunktet rager 650 meter over Aurlandsfjorden og er svært godt besøkt.

Andre saker å lese

Russland: Ukrainsk rakett har truffet svartehavsflåtens hovedkvarter på Krim

22-09-2023 Nyhetsklipp NTB-Reuters - avatar NTB-Reuters

Minst én ukrainsk rakett har truffet den russiske svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim-halvøya, bekrefter lokale myndigheter.

Les mer i RingeriksAvisa

Ap-nestor Martin Kolberg mener partiet er i krise – vil ha SV i regjering

22-09-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Ap-nestor Martin Kolberg mener partiet er i krise – vil ha SV i regjering

– At partiledelsen ikke vil kalle dette en krise, forsterker krisen, mener Martin Kolberg. Han ber Støre invitere SV inn i regjeringen, men de vil ikke redde Ap.

Les mer i RingeriksAvisa

Analytikere: Ukraina første gang bak Russlands tredje forsvarslinje

22-09-2023 Nyheter NTB-AFP-TT - avatar NTB-AFP-TT

Analytikere: Ukraina første gang bak Russlands tredje forsvarslinje

Ukrainske styrker opererer enkelte steder vest i Zaporizjzja bak Russlands tredje og siste forsvarslinje, ifølge Institute for the study of war (ISW).

Les mer i RingeriksAvisa

Nå er det jul igjen – i alle fall på radio

22-09-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå er det jul igjen – i alle fall på radio

Mens eplene fremdeles henger røde på trærne, starter Lise Askvik friskt opp årets juleradio. Det skjer på dagen tre måneder før julaften, den 24. september. Juleradioen kan høres over hele...

Les mer i RingeriksAvisa