torsdag, 05 mai 2022 11:51

Full fart framover!

Skrevet av
Fra venstre: Bente Haukedalen, Andrey Badmaev og Diem Nguyen. Fra venstre: Bente Haukedalen, Andrey Badmaev og Diem Nguyen. Foto: Frank Tverran

Bente Haukedalen er nå ansatt med lederansvar hos Dihn Sushi House. Her jobber hun i team med kokken Andrey Badmaev og Diem Nguyen. Diem er kona til innehaveren og har bred erfaring fra kjedens øvrige spisesteder.

Stedet er nå åpent alle dager unntatt mandager og har alle rettigheter. Her får du også spesielt drikke som passer godt til sushi, som for eksempel japansk øl og vin.

Også Sake (Nihonshu)
Sake er den vestlige betegnelsen på en japansk alkoholholdig drikk som brygges av polert ris. På japansk heter drikken nihonshu; ordet sake benyttes på japansk om all alkoholholdig drikke. Å kalle sake for risvin er ikke helt korrekt ettersom fremstillingsprosessen mer ligner den man benytter ved brygging av øl. Dette passer godt til maten du får i Stabellsgate.

Kvalitet
Dihn Sushi House legger stor vekt på råvarenes kvalitet. Et stadig økende antall gjester tyder også på at folk har begynt å oppdage dette. Foruten en del faste innslag, vil menyen bestå at et variert utvalg retter.

Fram til og med 22.mai tilbyr også restauranten 20% rabatt på take away. Men 17.mai er det stengt. Da er det barna som står i fokus!

Andre saker å lese

Problemer med kortbetaling i Hønefoss 16.mai

16-05-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kortterminaler over hele landet er nede mandag ettermiddag. Nets bekrefter at de har driftsproblemer. Rundt 130.000 terminaler kan være berørt av feilen.

Les mer i RingeriksAvisa

Viktig redusering av Brett Perlini

16-05-2022 Sport NTB - avatar NTB

Viktig redusering av Brett Perlini

Ringerike-spilleren Brett Perlini sørget for en viktig redusering mot slutten av kampen mot Storbritannia i ishockey-VM.

Les mer i RingeriksAvisa

Borteseier for Hønefoss over Medkila

16-05-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Hønefoss seiret 2-1 over Medkila på bortebane i 1. divisjon søndag.

Les mer i RingeriksAvisa

Lian og Ruden med rørleggerfirma

15-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Buskerud bad & rørservice AS er navnet på et nytt selskap med 30.000 i aksjekapital.

Les mer i RingeriksAvisa